lauantai 18. toukokuuta 2013

Leap of Faith

Arvatkaas mistä nämä kuvat on otettu?

IMG_7276
Kyllä vain: meidän uudesta kodista!

IMG_7278

Jo alkuvuodesta vihjailin, että meillä saattaa olla muutto edessä lähitulevaisuudessa. Muutto toteutuukin nyt sitten aikaisimmassa mahdollisessa vaiheessa, eli jo toukokuun viimeisellä viikolla kannetaan tavarat tänne uuteen kotiin. Kesäkuussa vielä palloillaan hiukan kahden kodin välillä, mutta viimeistään juhannuksesta ollaan kokonaan täällä. Nyt täällä ei vielä ole oikein mitään huonekalujakaan, mutta netti saatiin toimimaan, joten bloggailu onnistuu jo -tärkeysjärjestys kunniaan ;)

Otsikon leap of faith viittaa siihen, että tämä muutto tietää meille isompaa ja hiukan jännittävää elämänmuutosta muutenkin, sillä me muutamme kokonaan pois pääkaupunkiseudulta ja takaisin Satakuntaan. Muutosta on haaveiltu jo useampi vuosi ja nyt se vihdoin toteutuu! 

Näissä kuvissa on lähtötilanne: mitään suurta remonttia ei nyt heti lähdetä tekemään, mutta muin keinoin tulee ilme kyllä muuttumaan. Ylemmässä kuvassa piilotteleekin meidän uusi sohva vielä peitteen alla ja tv- taso laatikoissa. Lähitulevaisuudessa siis tiedossa ainakin sistustusjuttuja :D

Täällä fiilistellään nyt tilaa, avaruutta, valoisuutta ja kaikkea muuta uudesta kodista löytyvää ihanuutta. Mitä mainiointa lauantai-illan jatkoa myös kaikille ruudun sille puolen!

4 kommenttia:

 1. Kuvat näyttä ihan oudolta...en olisi kyllä tunnistanut. Mutta ehdottomasti ihania uutisia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa ;D Osasinpa valita kuvakulmat. No, tyhjää ja muutama edellisen asukkaan random -jämähuonekalu varmaan hämäsi. Tosin vähän tavoitekin on ettei sitä tunnista samaksi -että se on just meidän :) Takapihakin tosiaan näyttää kuvassa lähinnä joltain roskakasalta näköjään, nyt kun tarkemmin katson. Hih, no: parin viikon kuluttua näyttää toivottavasti jo kokonaisuudessaan täysin toisenlaiselta. Sisällä ja ulkona :)

   Poista
 2. Oi mitä ihania uutisia täällä! Onnea tuhannesti uuteen kotiin, jään innolla odottelemaan kotiaiheisia postauksia. Mielenkiintoista myös seurata blogisi välityksellä, miltä paluumuutto Satakuntaan tuntuu. ONNEA!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, iloisena mutta hiukan vielä pää pyörällä ollaan :) Just täällä pohdiskelen että josko huomenna saisi otettua jokusen kuvan täältä kotoa -olen määrätietoisesti siirtänyt kaaosta nurkka kerrallaan pois oleskelutiloista ja nyt alkaisi olla muutama kuvakelpoinenkin alue. Ehkä ;)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!