torstai 26. joulukuuta 2013

Joulutunnelmia

Hei, terveisiä joulusta :) Häivyin näköjään vahingossa joulutauolle ennen kuin ehdin toivotella teille hyvää sellaista -toivottavasti se on sellainen ollut kuitenkin! Minulla ainakin on. Hyvin sosiaalinen myös. Jouluaattona toteutui pitkäaikainen haaveemme pysyä aattona paikallaan ja saada sekä oma että miehen perhe meille syömään:  meitä oli 11 ihmistä ja 3 koiraa. Oli aivan mahtavan hauska ilta, kiitos kaikille! Ensimmäinen jouluni "emäntänä" sujui mielestäni aika hyvin, kiitos äitini ja anoppini järjestelyavun. Ja nyyttäriperiaatteella toteutetun tarjoilun. Perhe <3

IMG_3674
IMG_3683
Joulupäivää vietimme perinteisesti isovanhempieni luona yhdessä koko suvun kanssa. Jatkoille siirryimme serkkuporukassa meille pelaamaan Aliasta ja Trivial Pursuitia -myöskin perinne niin pitkältä ajalta kuin oma muistini yltää. Nyt vain tapahtui sukupolvenvaihdos ja mukana olimme vain me "nuorison" edustajat. Pelaaminen oli silti yhtä tiukkaa kuin aina ;)

IMG_3710
IMG_3707
IMG_3702
IMG_3721
IMG_3733
Ah, mukava jouluähky saavutettu ja vietetty aikaa ihan maailman parhaiden sukulaisten kanssa. JA, toisin kuin viitenä viime vuonna, tänään minun EI tarvitse lähteä Helsinkiin töitä varten, vaan saan käpertyä joululahjakirjan kanssa sohvannurkkaan. Ihan parasta. Tänään en tee yhtään mitään.

Huomiseksi harkitsen jo kinkunsulatussalia, katsotaan… Mitenkäs siellä sujuu  :)?

2 kommenttia:

  1. Ihania joulutunnelmia. Sama haave on myös minulla - pysyä joskus itse paikallaan ja kutsua läheisiä meille joulun viettoon. Ehkä vielä jonain päivänä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokajouluinen kulkemisrumba alkoi tosissaan rassata muutama vuosi sitten -edelliseen asuntoon ei vain olisi ollut mitään saumaa kaikkien mahtua (eikä joulu ilman perhettä tuntunut kivalta idealta myöskään). Tätä siis ehdittiin tosissaan toivoa. Ja oli niiiin mukavaa, kannatti jaksaa odottaa :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!