maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa kotiin

Taas yksi kiireinen viikko ja viikonloppu takana. Tänään sain kuitenkin vihdoin ja viimein aloitettua joulusiivouksen. Siivous tuli hyvälle mallille ja hiukan koristeitakin ehdin laittaa. Niistä muutama illanhämyinen kuva, olkaas hyvät :)

IMG_3449
IMG_3459

IMG_3522
IMG_3481

IMG_3512
Eteisestä löytyy ripaus punaista ja muutama tonttukin, toivottavamassa joulunajan vieraat tervetulleiksi :)

Joulun ruokalistakin alkaa olla selvillä: taidan odottaa tänä vuonna syömistä kaikkein eniten ;) Sain hankittua viimeisetkin lahjat viikonloppuna, nyt pitää vielä vain pystyttää paketointipaja. Saunan pesu on viimeinen iso homma to do -listalla, sen lisäksi vain muutamia pienempiä juttuja. Aika kivaa, tavoitteena on torstain jälkeen lähinnä leipoia ja nauttia. Mitenkäs muiden valmistelut etenevät, pukkaako stressiä vai meneekö fiilistellessä, niinkuin täällä :)?

3 kommenttia:

 1. Tosi kauniilta näyttää. :)

  En ole ottanut stressiä. Lahjat on melkeinpä hankittuina ja töistäkin saan pidettyä viikon vapaata. Suuntaamme jälleen vanhempien patojen ääreen, joten ruokapuolessakin päästään luvattoman helpolla. Meillä on kyllä iso missio joululomaksi - päästä tutista eroon. Katsotaan, nukutaanko meillä ollenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvä ettei sielläkään stressata, viikon loma on kyllä aika ihana tähän aikaan :) Me ollaan tänä vuonna erityisen onnellisia siitä, että ei jouduta reissaamaan minnekään: monta vuotta vakkarikuvioon on kuulunut Helsinki-Satakunta väli, aattona 2-3 kyläpaikkaa ja samoihin pyhiin survottuna kaikkien sukulaisten ja kaverien näkeminen > viime vuosina mun on pitänyt aina palata Helsinkiin töihin 27.12. No thank you ever again.. niinpä tänä vuonna ollaan kutsuttu molempien perheet meille aatoksi. Kerrankin pn tilaa että kaikki mahtuu, ruokailu sujuu nyyttäriperiaatteella ja odotan jo ihan hirveästi :)

   Poista
  2. Niin ja vielä piti kommentoida että onnea tuttitaistoon.. voisiko sen vaihtaa joululahjoihin tai jotain muuta vastaavaa oveluutta..? Ei ole tästä kokemusta niin en voi muuta kuin toivottaa tsemppiä :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!