keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Paketointijuttuja

Takana on monta vuotta yksinkertaisia (voimapaperia, anyone..?), maanläheisiä ja mahdollisimman paljon itse tehtyjä ja koristeltuja paketteja. Viimevuotisia voi kurkata täältä. Noh, tänä vuonna inspiroiduinkin sitten jostain aivan muusta!

IMG_3320 kopio
Tällaisia näistä tulee! Varsinainen pukin paja joululauluineen ja glögimukeineen odottaa vielä totetuttamistaan vähän myöhemmin, mutta pari pakettia lähti jo viime viikonloppuna mukanani Helsinkiin. 

IMG_3330 kopio
IMG_3312 kopio
IMG_3313 kopio
Itse tehdyissä on oma tunnelmansa, mutta tykkään näistäkin jotenkin ihan valtavasti. Ja myös näihin valitsen pieteetillä nauhat ja nimilaput lahjan saajan mukaan, luonnollisesti ;) 

Mitäs tykkäätte vähän värikkäämmästä meiningistä? Aivan perinteistä pukki -paperia ei tänäkään vuonna nähdä. Paitsi ehkä kummipojan lahjassa :)

Minkälaisia paketointeja teillä syntyy tänä jouluna?

2 kommenttia:

 1. Olen pikkasen kateellinen kaikille paketointitaitoisille! Mä olen surkea paketoimaan lahjoja, yritys on usein hyvä, mutta lopputulos...no, vaatimaton. Lisäksi aina uskottelen, että ensi kerralla panostan lahjojen ulkonäköön enemmän (=harjoittelua), mutta sitten tuleekin yllättäen kiire! Nytkin kaikki lahjat on vielä hankkimatta ja paketoimatta, enkä ole mielestäni vielä edes matti myöhäinen, heh. :=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommoisia neliölahjoja on helppo paketoida: kannattaakin säästää vanhoja laatikoita ja laittaa hankalan muotoiset lahjat niihin. Tai sitten on kaikenlaisia kivoja valmiita laatikoita ja pusseja myös, jos tuntuu ettei taittelu onnistu. Lisäksi paperin laadulla on iso merkitys: ohut paperi on ärsyttävää ja repeilee vaikka mitä tekisi -kannattaa siis panostaa vähän paksumpaan paperiin. En mäkään mikään mestaripaketoija koe olevani, mutta noilla vinkeillä ainakin itse toimin :)

   Ja sä et olekaan vielä myöhässä, mä vaan olen ajoissa ;)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!