torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu

Sosiaalisen pääsiäisen jälkeen vietettiin vappua hissukseen kotona, herkutellen kaksin.

IMG_4654
IMG_4670
IMG_4660
IMG_4662

Sain parvekeprojektin alulle, alkukesän kukkien verran. Kunhan eivät nyt palellu... yritän muistaa vielä nostella yöksi sisään.

IMG_4681
IMG_4673
IMG_4678
Tänään aloitettiin päivä nauttien herkullista vappubrunssia pitkään ja hartaasti kodin rauhassa. Paljon muuta ei sitten olekaan tehty. Vähän syötiin lisää munkkia (saatiin kahvivieras) ja grillattiin makkaraa. Täällä oli tänäänkin aurinkoinen, mutta kylmä sää. Ei kyllä houkuttanut lähteä minnekään kaupungille hytisemään. Siispä ei menty. 

Rauhaisia vapputunnelmia siis täällä. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava vappu <3

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oli kyllä aika herkkua... siinä pöydän ääressä onnesta hyristessä rupesin pohtimaan, että maailmassa ei varmaan olisi sotia (tai ainakin olisi huomattavasti vähemmän!) jos kaikilla ihmisillä olisi mahdollisuus aloittaa jokainen päivä lempiherkuista kootulla, rauhallisella brunssilla hyvässä seurassa. Kuka sellaisen jälkeen enää voisi lähteä tappamaan tai haastamaan riitaa? Itselle tällainen aamuherkuttelu ainakin antaa niin hyvän mielen niin pitkäksi aikaa, että vaikea kuvitella miten kukaan muukaan voisi olla ikävä muille tai edes kovasti pahalla päällä :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!