keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kevätkenkien päivitystä

En oikein tiedä mihin tämä aika hujahtaa. Joku kevätväsymyskin on iskenyt, varmaan masennus kaikesta sateesta ja harmaudesta. Tänään kuitenkin pilkistää taas aurinko ja viikonlopuksi on luvattu kesäisempää. Whiii!!!

Viime viikonloppuna tein reissun Tampereelle. Ohjelmassa oli shoppailua melko hyvällä menestyksellä (mutta ei vieläkään sopivaa jakkua sen mekon kanssa!), sekä tietenkin hyvää seuraa. Ja tässä seurassa aina myös hyvää ruokaa. 

Ostosreissulla löysin muutamat kengät. Ensin mustat perusballerinat puhki käytettyjen tilalle. Olen tainnut mainitakin, että ballerinat on minulle hankala tapaus: ei ole helppoa löytää pitkään ja kapeaan jalkaani hyviä. Pari vuotta sitten löysin Wondersilta sopivat ballerinat, joten nyt päätin hankkia hyväksi havaitulta merkiltä uudet. Sopivasti Stockan kantistarjouksessa vielä :)

IMG_4742

Toiset kengät ovat harmaat perusconssit. Nämä "shoppasin" serkkuni kaapista, jonne ne olivat jääneet käyttämättömiksi. Ja minun koossani. Kyllä kiitos :)!

IMG_4747
Käytiin sunnuntaina Hullussa Porossa vallan mainiolla brunssilla. Erityiskiitos superrunsaasta salaatti- ja hedelmäpöydästä: vastaavaa en ole aiemmin nähnyt. Lisäksi tarjolla oli runsaasti erilaisia juustoja, leikkeleitä sekä lämmintä nakkia, lihapullaa, lihaa sekä erilaisia perunoita. Herkkua! Sen sijaan miinusta (josta jätin palautettakin) tulee juomista. Ainoastaan perussuodatinkahvia mahdollisimman ankeista kupeista, sekä karmeinta mahdollista tiivistemehua "tuoremehun" virkaa toimittamassa. Hrrrh. Onneksi hedelmävalikoima oli niin runsas, että se korvasi paljon. Mutta silti, yöh. En tiedä oliko tässä "äitienpäiväbrunssissa" eroa tavalliseen muuta kuin vähän korkeampi hinta, mutta suosittelen kokeilemaan. Näin runsasta tarjoilua saa hakea :)

Käytiin myös elokuvissa katsastamassa the Grand Budabest Hotel. Oli muuten aivan hervottoman hauska! Ainakin omaan huumorintajuuni tämän tyyppinen hulluus iski, tykkäsin kovasti myös kuvauksesta ja näyttelijöistä. Suosittelen lämpimästi, jos kaipaa jotain kevyttä ja mukavaa elokuvaa :)

IMG_4751

Lopuksi vielä kuvausassari demonstroimassa miten hyvä uudella tyynyllä on nukkua. Olohuoneen uusin sisustuselementti ;) (Ai mikä karvanlähtöaika...?!?)

Mitä aurinkoisinta ja mahtavinta viikon jatkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat baltsut! Mulla on kahdet Wondersin korkkarit ja ovat ihan parhaat jalassa, voin vain kuvitella miten mukavat ballerinat voivat olla. Pitäisi ehtiä sovittelemaan noita. Toivottavasti se jakku löytyy vielä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja noi on just hyvät: niinkuin sukkasillaan kävelisi :) Mulla on myös Wondersin saappaat, jotka on olleet myös aivan loistavat. Suosittelen käyntiä ballerinaosastolla ;)
      Jakun suhteen alkaa epätoivo iskeä, täytyy katsoa onko sittenkin otettava käyttöön plan B ja oma vanha jakku... katsotaan...

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!