maanantai 5. toukokuuta 2014

Luottoasu

Tänään oli pitkästä aikaa tarpeen pukeutua vähän siistimmin, joten ryhdistäydyin ja nappasin asusta oikein kuvan. Tämä on suosikkiasuni sellaisiin virallisempiin tilaisuuksiin, joissa asu on lähinnä "smart casual": kun jakkupuku olisi liikaa, mutta farkut kaipaavat kuitenkin ehdottomasti bleiserin ryhdistävää vaikutusta. Nämä ovat myös turvavaatteitani: näissä tunnen itseni varmaksi, enkä koskaan murehdi vaatteitani, vaan voin keskittyä käsillä olevaan asiaan.

IMG_4690
bleiseri/Selected Femme, toppi & farkut/Zara, vyö & laukku/Mulberry, ballerinat/Aldo

IMG_4682
Tästä ylivalottuneesta kuvasta erottuvat topin kauniit laskokset hyvin. Ja uudelleensisustusta harrastanut koira: vallaton feng shui -tuuli puhalsi koirien pedin tuohon minuutteja ennen kuvan ottoa.

IMG_4693
Lataillessani näitä kuvia koneelle tajusin miten hirveän vähän asukuvia olen julkaissut tänä vuonna. Kyseessä taitaa olla yhdistelmä vähentynyttä tarvetta "pukeutumiseen", mutta epäilemättä jopa ennen kaikkea laiskuutta niiden kertojen osalta, kun jotain vähän siistimpää olen laittanut päälleni. Lupaan pyhästi ryhdistäytyä :)

Millaiset ilmat teillä on muuten tänään olleet? Olen kuullut jotain juttua lumesta jossain päin..? Meillä täällä on sen sijaan paistanut lämmin ja keväinen aurinko :)

2 kommenttia:

  1. Täällä päin on satanut parina päivänä räntää ja ollut tosi kylmä tuuli. Nyt illalla onneksi paistoi aurinko. :) Todella kaunis tuo laskostoppi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuli rakeita ja kylmää vain eilen, la ja tänään oli keväisen kaunista ja tänään lämmintäkin :) Ehkä se kesä sieltä suttenkin...

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!