lauantai 24. toukokuuta 2014

My Plan for the Weekend..?

This :)

IMG_5366
Takana on vähän rankka viikko ja siksi päätin ottaa viikonlopun superrennosti, vain helteestä nauttien. Eilen kylläkin sain jonkun ihme kohtauksen: oli niin kuuma ettei ulkoilu houkuttanut ennen kuin vasta aika myöhään illalla, joten töiden jälkeen siivosin koko kämpän, pesin pyykkiä, siirsin villapaidat ja muut talvikamppeet ylähyllylle, sekä vastaavasti kaivoin shortsit ja sandaalit paremmin ulottuvilleni. Moni teki tämän varmaan jo aiemmin, mutta itse en toimertunut. Nyt raivokkaan parituntisen ansiosta kämppä on puhdas, vaatekaappi kauden mukaisessa ojennuksessa ja omatunto hyvä vain lekotella :) 

Kävin tänään aamulla jopa pumpissa, mutta huh että siellä tuli kuuma! Ilmastointiasiat ei ole kovin hyvällä tolalla käyttämälläni salilla ja koska itse olen tosi herkkä lämmölle urheillessa, oli aikamoista taistelua että pystyin tekemään koko setin läpi. Pystyin kuin pystyinkin, joten siitä tietysti hyvä mieli :) Tänään on myös ensimmäinen kerta, kun oli pakko turvautua ilmalämpöpumpun tuomaan lisäviilennykseen. Ah mikä ihana keksintö!!!!! Tällä säällä koiratkaan ei jaksa tehdä mitään muuta kuin maata. Helteillä lenkit siirtyvät aina mahdollisimman myöhään iltaan, jonka lisäksi tänään taidetaan tehdä ensimmäinen perinteinen kesälenkki, joka alkaa pikaisella koirien uintireissulla. Onneksi joki on aivan tuossa nurkan takana ja lähistöllä myös hyvä paikka, josta voi koirat käydä vedessä viilentymässä. 

Huomiselle suunnitelmat on samat kuin tällekin päivälle, paitsi jos sattuu olemaan edes inan viileämpää niin voisin leikata nurmikon. Mutta vain jos viitsin :)

Mitenkäs te muut nautitte helteistä :)?

2 kommenttia:

  1. Oooh, ihanalta näyttää! Meillä meni viikonloppusuunnitelmat vähän uusiksi. Oli tarkoitus saada ystäväperhe vieraaksi, mutta T tulikin karmeaan vatsatautiin. Onneksi nyt alkaa helpottaa. Ja mä pääsin kuitenkin eilen juoksemaan 10 km kaverin kanssa juoksutapahtumaan, nauttimaan siinä yhteydessä auringosta ja lämmöstä. Tänään olis tarkoitus paistaa vohveleita terassilla, ja toivottavasti pääsee muutenkin ulos enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä aika lokoisaa :) Voi vatsatauti: helteillä on vielä ekstrakaamea sairastaa (kokemusta on). Hyvä jos suunta kohti parempaa jo! Katselinkin sitä instagram -kuvaa, että aika sissejä kyllä olitte hellejuoksuinenne... Oih vohvelit kuulostavat taivaallisilta, toivottavasti pääsette tosiaan kaikki jo hiukan nauttimaan kesästä tänään :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!