keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Vauvan huone

Täällä esittelin alunperin meidän suunnitelmia vauvan huoneen suhteen. Suunnitelmat ovat toteutuneet aika lailla visioni mukaan. Huone on tosin edelleen tavallaan kahdessa osassa, kun vauva aloittaa nukkumisensa meidän huoneessa (kuten täällä esittelinkin), joten pinnasänky on toistaiseksi siellä. Vauvan huone tehtiin meidän työ-/vierashuoneeseen, josta häivytettiin työfunktio (jota ei kyllä koskaan edes käytetty...) ja tehtiin tilaa vauvan tavaroille. Vierashuoneena se toimii edelleen, siihen saakka kunnes huoneen tuleva varsinainen asukas pinnasänkyineen siirtyy sinne nukkumaan.

Näissä kuvissa siis pieni kurkistus "vauvan puoleen" huoneesta. Toisen puolen vie 120cm leveä vierassänky ja yksi kapea hyllykkö, jossa säilytetään "tärkeiden papereiden" mappeja ja sen sellaista pakollista (mutta rumaa...) sälää.

1
Vaikka olen varmuuden vuoksi yrittänyt hankkia lähinnä sekä pojalle että tytölle sopivia vaatteita, on muutama söpönen tyttövaate pienessä koossa ollut kuitenkin ihan pakko hankkia. Nämä ihanat Newbie -neuleet ripustin huonetta kaunistamaan, jotta niistä olisi iloa myös hiukan lyhyttä käyttöikäänsä pidempään :)

2
Pentikin vauvahuopa talvipäivien lepäily- ja leikkialuseksi, sekä lelukorina toimiva korikassi.

Lipaston päällä nojaileva taulu odottaa vielä pääsyään seinälle ja yksi valkoinen Lack -hyllykin on vielä tarkoitus laittaa iltasatukirjoille, mutta pääpiirteissään alkaa olla niin valmista kuin tässä vaiheessa tulee. Olen tyytyväinen huoneen tunnelmaan ja tuskin maltan odottaa että vauva kasvaa sen verran, että hän pääsee itsekin kunnolla nauttimaan huoneestaan :)

Mitäs pidätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!