torstai 27. marraskuuta 2014

Päivän asu uusilla kengillä

Tiiviisti kotona vietettyjen ensiviikkojen jälkeen olemme alkaneet varovasti tehdä pieniä retkiä vauvan kanssa. Vaunujen kanssa ulkona, autolla lähitienoolla, viimeksi tänään kauppaan. Ja koska kerrankin päällä oli jotain muuta kuin kotiverkkarit, piti tilanne ikuistaa heti kuvaan ;)

(Päivänvalossa en sentään kuvia ehtinyt ottaa, joten yrittäkää kestää tämä marraskuisessa pimeydessä napattujen kuvien pieni puurous. Yrittäkää myös kestää linssiluteena häärinyt eläin.) 

20141127-IMG_7722
farkkupaita/Esprit, T-paita/Boob, farkut/H&M, huivi/Beck Söndergaard, kengät/Tamaris, korvikset/Studio Bilbao, rannekorut/Nomination ja Ideakoru (saatu blogin kautta)

Mukana kuvassa on myös jotain uutta: juuri ennen vauvan syntymää ehdin tehdä jotain hyvin poikkeuksellista ja tilata itselleni kengät. Netistä. Minä joka periaatteesta EN tilaa kenkiä yhtään mistään, sillä jalkani ovat todella nirsot kenkien istuvuuden suhteen enkä millään jaksaisi palautusrumbaa. Nyt tein poikkeuksen, kun parin vuoden välillä enemmän ja välillä vähemmän aktiivisen etsinnän tuloksena en ollut kivijalkaliikkeestä haluamaani löytänyt. Ja koska elämä pistettiin risaiseksi, niin menköön sitten kunnolla: tilasin KAKSI paria kenkiä. Tulin lopulta siihen tulokseen, että kaikkia niitä ominaisuuksia joita kengiltäni haen, ei yhdestä parista löydy.

20141127-IMG_7728
Etsinnässä oli koko ajan nilkkurit, sillä oli päässyt käymään niin, että en omistanut yhtään käypää paria sellaisia. Toiveissa oli toisaalta biker -henkiset ja toisaalta pienellä korolla varustetut versiot, molemmat kuitenkin rennossa ja arkikäyttöön sopivassa mallissa. Plussaa sai muusta kuin mustasta väristä, sillä kaikki syyssaapikkani ovat mustia (haaveilen kyllä ihanasta parista myös konjakin värisenä...). Sopivat löytyivät lopulta kahden eri verkkokaupan valikoimista ja vieläpä hyvään hintaan. Tämä kuvan pari tosin on uudelleen tilattu, sillä jouduin vaihtamaan kokoa. Tuurilla kävi kuitenkin niin, että bootsien hinta oli laskenut 12 euroa ensimmäistä tilausta odotellessani, joten siitä ilosta palauttamisen vaiva ei tuntunut isolta ;) Popoissa on lämpimän oloinen vuori ja pitävän tuntuinen pohja -menee varmasti myös pikku pakkasilla ja liukkaammallakin alustalla kaupunkikäytössä. Isojalkaisena tykkään myös kovasti tummemman kärjen luomasta illuusiosta, joka optisesti vähän pienentää jalkaa -tämän plussapuolen tajusin vasta sovitellessani kenkiä kotona. (Sattumalta muuten toisessa uudessa kenkäparissa on sama efekti, vaikka kenkä muuten onkin eri värinen ja -tyylinen.) Kenkien sivussa olevan vetoketjun saa kokonaan auki tai kiinni, itse tykkään siitä ainakin nyt eniten tuolla tavalla vähän auki.

20141127-IMG_7717
Toisen parin esittelen sitten kun pääsevät käyttöön asti, toivottavasti ihan pian! Mies on isyysvapaalla vielä viikon verran ja haaveissa on ehtiä ainakin yksi perheretki naapurikaupunkiin ennen loman loppumista. Toivottavasti onnistuu :)

Yritän tässä opetella myös takaisin omiin arkirutiineihini (siis tekemään myös jotain muuta kuin nukkumaan tai syöttämään vauvaa), joten toivon mukaan postaustahti tästä pian taas piristyy. Ideoita olisi, mutta nyt pitäisi ehtiä taas tarttua kameraan ja alkaa näpytellä :)

p.s. Prinsessa Yökyöpeli valvottaa edelleen, joten väsymys alkaa pikkuhiljaa hiipiä myös tämän äidin pysyvään olotilaan. Itselleni parhaaksi keinoksi feikata pirteämpi olemus on osoittautunut tuollainen tavallista korkeampi nuttura tai ponnari: koko nainen näyttää paljon freesimmältä kuin perusponnarini kanssa :) Pirteä huulipuna ja raikas poskipuna tekisivät ihmeitä myös: seuraavalla lähikauppaa pidemmällä reissulla lisätään nekin keinovalikoimaan ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!