keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Retail Therapy

Palataan takaisin blogin normaaleihin, kevyisiin aiheisiin: koiran tilanteesta selviää muutenkin lisää vasta ensi viikolla, kun menemme seuraavan kerran lääkäriin katsomaan tepsikö nykyinen lääkekuuri vai joudutaanko sittenkin siihen leikkaukseen.

Vietin eilen mitä hauskimman "vapaaillan": insta -seuraajat tietävätkin, että tapasin mahtavan Suvin kahvin ja höpöttelyn merkeissä. Mutta lisäksi shoppailin :D Sain muutamassa tunnissa rahaa palamaan aikamoisen kasan, mutta olen edelleen ostoksiini hyvin tyytyväinen. Ensinnäkin, löysin itselleni uudet silmä- ja aurinkolasit! Insta -seuraajat tietävät myös että kävin jokunen viikko sitten silmälääkärillä tarkastuksessa. En kuitenkaan löytänyt samalla reissulla paikallisesta liikkeestä mieleisiäni kehyksiä. Eilen löytyi sen verran aikaa, että ehdin ennen kahvittelua piipahtamaan Porissa silmälasiostoksilla ja voi pojat miten mageet kehykset mielestäni löysin, sekä silmälaseihin että aurinkolaseihin <3 Tuskin maltan odottaa, että pääsen esittelemään niitä! (Kolmisen viikkoa kuulemma joudun malttamaan.)

CliniqueMoistureSurge
Kahvittelun jälkeen lorvailin autolleni vielä Sokoksen kautta, sillä halusin katsoa löytyisikö alesta jotain uudeksi yövoiteeksi testattavaa: kuten mainittua niin minulla on ihotyyppi muuttunut todella paljon tässä reilun vuoden aikana ja sopivat hoitotuotteet ovat tällä hetkellä aivan hakusessa. Ostin Cliniquen Moisure Surge Intense -geelivoiteen ja näin yhden yön kokemuksella vaikuttaa lupaavalta, vaikka kovin varmoja päätelmiä ei sen perusteella vielä kannattane tehdä ;) Koostumus vaikuttaa kuitenkin mukavalta ja iho oli aamulla kosteutetun tuntuinen, joten hyvä alku.

Mutta sitten: ai mikä ilon ja riemun päivä! Yhden alehyllyn alaosasta löysin kuin löysinkin kissojen ja koirien kanssa (täällä) etsimääni Nivean Primeria!!!! Viimeksi minulla oli kylläkin kuivan ihon versio, mutta en nirsoillut kun kerran samaa tuotetta vielä ylipäänsä löytyi. Näitä taisi olla yhteensä 3 purkkia ja hiukan mietin pitäisikö yrittää vielä hamstrata ne loputkin... jos tämä kerran on poistunut valikoimasta. 

NiveaPrimer
Aivan heräteostoksena mukaan sen sijaan tarttui kuvassa näkyvä, itselleni entuudestaan tuntemattoman,  eos  -merkin käsivoide. Ihan vain pakkauksensa takia: siis miten kätevä tuollainen sipparan pieni ja lituskainen purkki on?!? Olen täällä moneen otteeseen maininnut kuivakätisyydestäni, jota on yritetty hoitaa ties millä reseptivoiteilla. Ainoa toimiva keino on jatkuva kosteutus, jonka vuoksi kannan käsilaukussani aina myös käsivoidetta. Tai pitäisi kantaa: näin kesällä kun olen yrittänyt lomailla ja käyttää pienempää laukkua, olen toisinaan joutunut jättämään voiteen pois tilansäästösyistä. (Ja katunut joka kerta. ) 

Myös Body Shopilla on todella pieniä käsivoiteita joita toisinaan ostan, mutta jostain syystä en yhtään pidä niistä metallituubeista, joihin ne on pakattu. Siksi innostuin heti purkin nähtyäni. Testikerran perusteella uskallan varovasti kehua: koostumus on todella nopeasti imeytyvä, mikä on tärkeä ominaisuus käsilaukkuvoiteelle, jonka lisäksi valitsemani berry blossom- tuoksu on aivan ihana (muut kaksi vaihtoehtoa olivat muistaakseni cucumber ja joku flower power -henkinen kukkaistuoksu). Tehokin vaikuttaa ihan hyvältä (juuri tämän tyyppiselle rasvalle siis, toki tehokkaimmat yön yli käytettävät ja usein juuri pitkään imeytyvät ovat sitten asia erikseen). Suhteellisen kalliitahan nämä pienet purtilot ovat, tämäkin 44ml taisi olla noin 9 euroa. Mutta kaltaiselleni korppukädelle jatkuvasti käden ulottuvilla oleva rasva on ihan ehdoton (kotona minulla on sellaisia isoja perusvoidepumppuja eri huoneissa), joten minulle tuote vaikuttaa hyvinkin hintansa arvoiselta.

eos
Ja jos ihmettelette että miksi kuvailin ostoksiani lautaspinon päällä: no koska ostin myös kuvan lautaset :D Minun on jo pidemmän aikaa pitänyt täydentää ennen kaikkea leipälautasvarastoa: meillä on niitä kahta eri kokoa (alunperin hankkimaani kokoa ei enää tehdä) ja ylipäänsä liian vähän valkoisia. Halusin myös muutaman valkoisen ruokalautasen lisää, joten ostin sitten niitäkin. Tokmannin -30% Teema -astioista sai minut viimein liikkeelle ja onnekseni paikallisella Tokmannilla olevat 2 vaihtoehtoa valkoisista lautasista olivat juuri ne koot, joita itse kaipasin.

Että sellaista ostosterapiaa: olen niin tyytyväinen hankintoihini, että voin sanoa terapian tepsineen ainakin hetkellisesti :)

Makuuhuone on valmis, mutta vaatisi taas siivousta ennen kuvien ottamista. Myös olohuoneessa ja keittiössä olisi uutta kuvailtavaa. Yritän rykäistä kaikki joskus ensi viikolla, kunhan viikonlopun mökkireissulta kotiudumme ja on ehditty taas siivota ;)

Olen muuten aleshoppaillut hiukan myös sporttivaatteita ja ipanan vk- kamppeetkin ja hoidon aloitusta varten tehtävät hankinnat alkavat (luullakseni...) olla pulkassa. Kiinnostaisiko jompi kumpi näistä aiheista? Tai olisko muita ideoita, tulossa olevien sisustusjuttujen lisäksi :)? 

Nyt koira (se kipeä) tuhisee tuossa jaloissa rauhallista unta. Lapsi on ruvennut iltakukkujaksi ("tämä on vain vaihe" ja "this too shall pass" -henkiset hokemat ovat viime viikkoina olleet hyvin käytössä...) joten hän vielä yrittää huudella jotain pinniksestään. Taidanpa siirtyä seuraavaksi tuohon lattialle, rapsuttelemaan. Kuulemisiin :) 

2 kommenttia:

  1. Ne kamppeet hoidon aloitusta varten! Meillä edessä sama kahdella ja voihan aargh... Vk-haalarit onneksi on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Your wish is my command eli toteutetaan, kiitos toiveesta :) En kyllä tiedä millä auktoriteetilla kun lapsi on sinne vasta ekaa kertaa menossa, mutta valotan mielelläni siis sitä millä setillä me nyt tässä vaiheessa ainakin KUVITELLAAN pärjäävämme :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!