torstai 1. marraskuuta 2012

Kaunis koti

Kävin tiistaina kahvittelemassa rakkaan ystäväni luona hänen kauniissa kodissaan ja sain luvan ottaa tännekin muutaman kuvan teidän iloksenne.


Ystäväni kodissa on kaunis ja harmoninen sekoitus uutta ja vanhaa, Ikeaa ja designia.


Kodin värimaailma on pääasiassa raikkaan vaalea, jonka lisäksi sisustuksessa on käytetty paljon myös puuta. 


Kokonaisvaikutelma on kevyesti tyttömäinen monien vaaleanpunaisten yksityiskohtien vuoksi, mutta ei kuitenkaan yltiöromanttinen.


Mielestäni asunnossa kaikki elementit tasapainottavat hyvin toisiaan ja ystävälläni onkin erinomaista silmää yksityiskohdille; kaikki on tarkkaan harkittua.

HAY:n pyyhkeen ja rosteripintaisen uunin yhdistelmä on minusta aivan mielettömän upea!


Eteisen hieno peili valoineen on sellainen, mitä erityisesti tahtoisin myös omaan kotiini. Täällä meillä ei ikävä kyllä ole tuollaiselle tilaa (enkä kyllä uskalla edes ajatella mitä kodin karvaiset asukkaan moisesta tuumaisivat...).

Näitä Iittalan Sarjaton- mukeja aloin himoitsemaan itsekin visiitin jälkeen: muki on juuri hyvän kokoinen (=riittävän iso) ja todella kaunis. Oma mukikaappi on tällä hetkellä täpösen täynnä, mutta toisaalta muutama vanha muki on pesuissa muuttunut sisältä mustaksi ja pitäisi heittää pois (olen jostain kuullut, että mukin kuluessa tuolla tavalla siitä voi irrota jotain ainetta, jonka vuoksi tällaisia mukeja ei enää pitäisi käyttää).



Sisustustajunsa lisäksi ystävälläni on myös jauhopeukalo, jonka antimista pääsin nauttimaan tälläkin kertaa. Sitruunamarenkipiirakka on kaiken lisäksi yksi kaikkien aikojen lempparileivonnaisistani. Ai että mitä herkkua!

Kiitos ihana kun sain jakaa nämä kuvat täällä <3

6 kommenttia:

  1. Tosi kaunista, tuli hinku päästä kurkkimaan enemmänkin. Tuollainen 50-luvun (?) kaappi olisi ihana itselläkin! Kiinnitin huomiota myöskin kauniin väriseen lattiaan. Kiitos kivasta postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mjoo, ikävä kyllä mun nykyinen objektiivi ei oikein riitä parempien kokonaiskuvien ottamiseen:( Mutta kiva jos näistäkin sai kiinni siitä ideasta, koska koko asunto on tosiaan mielestäni ihan hurjan kaunis :) Ja tuo kaappi on kyllä upea, uskoisin myös että se on 50- luvulta (saa korjata jos A luet tätä!).

      Poista
  2. <3

    Joo se on 50-luvulta, ostettu 1957 mun mummin ja ukin ekaan yhteiseen kotiin :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tyyli, mustakin noi Sarjaton astiat on tosi ihania. Oma astiakaappi on myös aika täynnä, mutta sen terrakotan värisen mukin oon jo silti hankkinu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää kyllä katsoa että jos saa raivattua noita vanhoja ja pilalle menneitä pois tieltä, niin sitten ehkä mahtuisi muutama uusikin ihanuus kaappiin :) Ja tosiaan pitää myös tutustua noihin eri värivaihtoehtoihin vielä tarkemmin...

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!