torstai 7. helmikuuta 2013

Arjesta juhlaa

Kuten olen maininnut, tämä viikko (ja oikeastaan koko kuukausi) on t-o-d-e-l-l-a kiireinen: sekä työt että koulujutut osuu nyt kaikki samaan saumaan ja haukkaavat ison osan ajasta. Arjen kiireen keskelle mahtuu kuitenkin onneksi myös hauskoja hetkiä ystävien kanssa: henkireikiäni.

Eilisiin tonnin painaviin laukkuihini ei enää järkkäriä mahtunut, mutta puhelimella nappasin muutaman kuvan.

kollaasi1
Eiliseen mahtui rakkaan ystävän 30-vuotiskahvit (varsinaiset bileet seurannee myöhemmin;)), jonne raahauduin pitkän työ- ja koulupäivän jälkeen suoraan kirjastosta väsyneenä, päänsärkyisenä ja puolikuolleena. Kolme tuntia myöhemmin lähdin kotimatkalle kuin uudestisyntyneenä. Kiitos rakkaat, mitä ihmettä tekisinkään ilman teitä <3

kollaasi2
Töiden ja luentojen välissä päivällä ehdin myös pitkälle lounaalle opiskelukaverin kanssa: lounaan päätteeksi joimme vielä kahvit ja söimme laskiaispullat. Nams! Kun lopulta illalla pääsin kotiin, koirat olivat melkoisen huomionkipeät ;) Olin juuri lopettanut iltapalan syömisen, kun kaksi päätä ilmestyi syliini vaatimaan rapsutuksia.... (ja ennenkuin joku soittaa eläinsuojeluvalvojalle tarkennan, että mies oli toki huolehtinut koirista pitkän päiväni aikana.) Lopuksi vielä vilaus realismia bloggaajan arjesta: vannon, että sukkani olivat vielä aamulla ehjät. Kun pääsin ystäväni luokse, rikki oli vain toinen sukka. Kun nousin kahvipöydästä, oli molemmissa reikä. Onneksi oli kyse niin tutuista ihmisistä, että tilanne nauratti enemmän kuin nolotti. Jossain muussa paikassa olisin varmaan kuollut häpeään ;)

Huh, kohta on taas viikonloppu. Lepäillä en juurikaan ehdi, mutta onneksi tiedossa on taas kaikkea kivaa. Sitä ennen pitäisi kuitenkin vielä selvitä tästä päivästä ja huomisesta: ei muuta kuin takaisin töiden pariin siis. Kivaa loppuviikkoa :)

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin:)!