sunnuntai 10. helmikuuta 2013

5 days, 5 ways part 2

Huh, hengissä ollaan! Tarkoitukseni ei ollut pitää koko viikonlopun mittaista blogihiljaisuutta, mutta päivät jotenkin hujahti ohi ihan hetkessä: aika on kulunut töitä ja koulujuttuja tehden, 30- vuotisjuhlissa sekä sukulaisia tavaten. Perjantaina ajoin maalle lumimyräkässä ja tänään taas takaisin, jälleen lumimyräkässä. Kamera oli matkassa mukana juhlien kuvaamista varten, mutta yhtään ainutta kuvaa en lopulta tullut ottaneeksi, sillä näitä kolmekymppisiä vietettiin naisporukassa ja hyvin poikkeuksellisella tavalla: ensin spinningissä (olikin ihanaa päästä näiden kiireiden keskellä vähän liikkumaan! aivan loistava idea), sitten saunoen, paljussa kylpien ja kuulumisia päivittäen. Oli tosi mukavat juhlat ja näin ihan hirvittävän monta sellaista ihmistä, joita en ole tavannut vuosiin. Yhtä jopa 15 vuoteen! Päivitettävää siis riitti.

5 ways part 2

Kiireet hellittävät vasta ensi viikon jälkeen, joten pahoittelen jo valmiiksi hiukan hitaampana vielä hetken jatkuvaa postaustahtia. Ensi viikko on vuoden hektisin työviikko ja luvassa on töitä ja luentoja kirjaimellisesti aamusta iltaan. Viikon lopussa odottaa kuitenkin palkintona Lontoon reissu, sen voimalla jaksaa! 

Viime vuoden vastaavan viikon tapaan ajattelin ensi viikon aikana haastaa itseni pukeutumaan käyttämällä vain viittä vaatekappaletta. Tänä vuonna vaatteet ovat: farkkupaita, harmaa neule, musta bleiseri, siniset farkut ja jolierin musta/oranssi hame. Asuihin saan lisätä asusteiden lisäksi ainoastaan jonkin topin/T-paidan vaatteen alle tarpeen mukaan. Otan kuitenkin vapauden rajata Lontoon haasteen ulkopuolelle, sillä sinne on ihan muut suunnitelmat :)

Tämä oli minusta viime vuonnakin hauska haaste monella tapaa: ensinnäkin, kiireisen viikon aikana on todella helpottavaa, kun vaatteet ovat valmiiksi mietittyinä. Lisäksi haaste laittaa tietenkin pohtimaan erilaisia yhdistely- ja asustusvaihtoehtoja, jolloin ideoita saa muuhunkin pukeutumiseen. 

Suurimmaksi haasteeksi ennustan ajanpuutteen asujen kuvauksen suhteen: toivottavasti ehdin nappaamaan kaikista asuista kuvan edes johonkin aikaan päivästä edes jollain kameralla...

Energistä ensi viikkoa kaikille, let's do this :)!

6 kommenttia:

 1. Mahtavan kuuloiset kolmekymppiset! :) Taisi olla liikunnallinen sankari?

  VastaaPoista
 2. Äh... mun piti vielä toivottaa tsemppiä kiireiseen viikkoosi sekä tuohon viiden vaatteen haasteeseen! Kuulostaa mielenkiintoiselta. :) Tosin mun pitäisi ehkä ottaa itselleni haaste pukeutua vähän useampaan kuin viiteen vaatekappaleeseen, terv. Haglöfsin ulkoiluhousut, raitapaita ja untsikka päällä päivästä toiseen, haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Hih, ymmärrän myös tuon useampiin vaatteisiin pukeutumisen tarpeen... mutta tämä viiden vaatteen haaste saa kivasti näkemään samoissa vanhoissa vaatteissa myös uusia puolia, siksi haluan toteuttaa haasteen taas uudelleen :)

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoinen tuo viiden vaatteen haaste! Seuraan sitä mielenkiinnolla :) Kivaa viikkoa!
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ideani on hyvä myös muiden mielestä :) Samoin kivaa viikkoa sulle J!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!