sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sunnuntaibrunssi kotona

Tämä viikonloppu on sujunut laiskottelun ja herkuttelun merkeissä (Luojan kiitos noista koirista, ilman niitä olisin varmaan kirjaimellisesti istunut koko viikonlopun sohvalla...). Eilen illalla vedin sellaiset avokadopastaöverit että vuokraleffan seuraksi hankitut irtokarkitkaaan eivät maistuneet ;) Tänään nukuimme piiiiitkään ja sitten valmistimme kotibrunssin. Haaveilin siitä jo viime sunnuntaina, mutta silloin ei ollut tarvikkeita. Nyt olimme viisaasti varustautuneet ja ai että oli herkullista ja mukavaa.

IMG_5533
Mmmmmmm...

IMG_5529
Kevätmuotikatsaus on valitettavasti pienessä vastatuulessa: en tiedä tökkiikö eniten netti, mun viimeisiään vetelevä ja täpötäysi tietokoneeni vai nettisivusto, mutta en saanut kaikkia kuvia ladattua tänään. Tiedossa on kyllä kaikki mitä haluaisin tänne tuoda, joten maltetaan vielä hetki: eiköhän se siitä.

Näillä laiskoilla viikonlopuilla on kääntöpuolensa: lepo on tullut todella kovaan tarpeeseen, mutta en saanut tehtyä oikein mitään niistä jutuista mitä olin suunnitellut. Ne on kuitenkin tehtävä, joten ensi viikko on sitten sitäkin kiireisempi taas. Tuntuu että vielä pari lepopäivää olisi ollut tarpeen, mutta näillä mennään. Onneksi nuo mun kiireenikin on aika kivoja juttuja ja valo lisääntyy koko ajan, siitäkin saa energiaa. Tällainen lopputalven väsymys on itselleni tosi tyypillinen, joten eiköhän tämä taas tänäkin vuonna valon ja lämmön lisääntymisen myötä hellitä. Siihen saakka on pientä rämpimistä, mutta eteenpäin mennään niinkuin se kuuluisa mummo lumessa. Kevättä kohti apinan raivolla ;)

Toivottavasti myös sinun viikonloppusi on sujunut rentouttavissa tunnelmissa, kivaa uutta viikkoa :)!

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä, maistuisi tuollainen setti vaikka samantien. :) Ja tosi kaunis pöytäliina!

    VastaaPoista
  2. Sunnuntaibrunssi kotona on yksi parhaista asioista mitä tiedän (joskus on vaan niin ihanaa kun ei tarvitse edes poistua kotoa...) :) Ja kiitos: pöytäliina on löytö Marimekon ystävämyynnistä jo joitakin vuosia sitten.

    VastaaPoista
  3. Otatkos haasteen vastaan? http://zubiscorner.blogspot.fi/2013/02/haaste-lempipaikka-kodissasi.html

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!