keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Haasteviikon asut

Viime viikolla haastoin itseni pukeutumaan vain viiteen vaatekappaleeseen (täällä). Jälkikäteen huomasin valinneeni hiukan huonon viikon kahdesta syystä: ensinnäkin maanantaina jouduin pukeutumaan "varman päälle" yhden työtilaisuuden vuoksi (ja valitsemaan bleiserin mukaan vain sen takia) ja perjantaina oli lähtö Lontooseen. Lisäksi sää muuttui yllättäen todella lämpimäksi, tehden suunnittelemani yhdistelmäasut liian kuumiksi. Saattaa siis olla että yritän ottaa haasteen uusiksi jonain parempana ajankohtana myöhemmin keväällä. Tässä kuitenkin viime viikon satoa :)

Vaatteet: bleiseri/Mango, farkut/Levi's, hame/Jolier, farkkupaita/Esprit, neule/Sand

maanantai

Maanantaina mentiin jakku + farkut yhdistelmällä, sillä tarvitsin turvalliset (mutta ei liian "viralliset") vaatteet tunteakseni oloni varmaksi yhdessä työtilaisuudessa.  Ja hyvin sujui :) 

Asusteina Mulberryn laukku ja vyö, sekä Longchampin apukassi. Korvissa Studio Balabinin korvikset, ranteessa Nomination ja Ideakoru. T-paita/Filippa K.

tiistai
Tiistainakin mentiin vielä töiden ehdoilla, mutta astetta rennommin. Neule + farkut.

Asusteet: kaulakoru/Kalevala, rannekorujen alkuperää en muista, korvikset (ei juuri näy)/ Pilgrim

keskiviikko
Keskiviikkona farkkupaita + hame. Villasukista näkee, että oli kumisaapaspäivä ;)

Asusteet: kaulakoru/We Style, ranteesssa Ideakoru, korvissa/Studio Balabin

torstai
Torstaina farkkuasu.

Asusteet: huivi/Global Essentials (muistaakseni), vyö/Stockmann, korvikset/Våga, ranteessa/Ideakoru

5 ways part 2Haasteviikko jäi tyngäksi, sillä perjantaina en reissun takia enää toteuttanut haastetta. Olisin pukeutunut hame+neule tai farkut+farkkupaita+neule-asuun (joka tosin olisi luultavasti ollut aivan liian kuuma...) tai jopa bleiseri+farkkupaita+farkut (myös aivan liian kuuma!), mutta en ehtinyt pestä vaatteita ennen reissua ja halusin mukaan puhtaat vaatteet. 

Oma suosikkini oli yllättäen se asu, jota ennakkoon mietin eniten: torstainen farkku+farkku. Mikä on sinun suosikkisi?

Lontoon kuvat on nyt ladattu koneelle, mutta taitaa mennä loppuviikkoon ennenkuin ehdin tehdä niistä postauksen. Tulossa on kuitenkin, ihania kevättunnelmia :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo Jolierin hame! Onko se käännettävä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin kovasti siitä :) ja kyllä vain se on käännettävä: toinen puoli on oranssi.

   Poista
 2. Kyllä oma ihastukseni on maanantain kokonaisuus, saattaa ajohtua rajattomasta rakkaudestani bleisereihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantain asu on kovasti myös omaan mieleeni: niin perus että voisin pukeutua vastaavaan melkein joka päivä. Sellainen, minkä kanssa ei voi mennä pieleen melkein missään ja olo tuntuu itsevarmalta kun ei yhtään tarvitse miettiä omaa pukeutumistaan. Hyvä bleiseri naamioi itsevarman näköiseksi silloinkin kun ei yhtään tunnu siltä :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!