perjantai 15. helmikuuta 2013

LivBox 3

Eilen hain postista (edit: maaliskuun) helmikuun (tietysti!) LivBoxin.

IMG_5594
Minun 3 kk tilaukseni päättyy tähän boxiin ja olin jo päättänyt, että kivasta kokeilusta huolimatta en taida jatkaa sitä. Tämä boxi on kuitenkin ehkäpä eniten mieleeni näistä kaikista, joten joutunen sittenkin vähän miettimään vielä... Ovelia ovat siellä LivBox- tiimissä ;)

IMG_5601
Kaikkia kivoja vaaleanpunaisia juttuja...Essien kynsilakat on silkkaa rakkautta, tietenkin (ja mikä väri!). We Care Icon- vartalovoi tulee tarpeeseen talvikuiviin jalkoihin. Gallianon "Parlez-moi d'Amour"- tuoksussa on ihanan raikas ensituoksu, mutta kirjottaessani tätä tuoksuttelen parhaillaan muuttuuko se ihollani liian makeaksi omaan makuuni. Olen hirvittävä nirppanokka tuoksujen suhteen ja tietyt yleiset pohjatuoksut eivät ole minua varten. Mutta katsotaan, vasta muutaman tunnin ja kenties parin käyttökerran jälkeen tiedän mitä mieltä lopulta olen :) Tuoksusta sanotaan että "myskin, hedelmien ja kukkien yhdistelmä luo tuoksulle odottamatonta vetovoimaa, ja lopputulos on ultranaisellinen".

Lisäksi mukana tuli 3 Olayn Regenerist- sarjan tuotetta: super serum, treatment cream ja night renewal elixir. Otan ilman muuta kokeiluun: kasvoni vain reagoivat niin herkästi, että kokeiluun pitää ottaa yksi tuote kerrallaan, jotta tietää mistä reaktio aiheutui jos sellainen tulee. Siksi en ole oikein vielä pystynyt kokeilemaan muitakaan LivBoxeista tulleita testikokoisia ihonhoitotuotteita (lupauksestani huolimatta...): joku muu on tällä hetkellä aiheuttanut ärsytystä ja yritän saada ensin tasapainoa tuttujen tuotteiden avulla, ennen kuin uskallan kokeilla uutuuksia... hankalaa! Raportoin kyllä jos löytyy erityisen huippuja juttuja :)

Ja hei, perjantai: kivaa viikonloppua :) !!! 

2 kommenttia:

  1. tuo taitaa kuitenkin olla helmikuun boxi ei maaliskuun, sisällöstä päätellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, tietysti! Eipä sitä maaliskuun boxia helmikuussa taida edes saada ;) Pitääkin samantien korjata tuo.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!