tiistai 12. helmikuuta 2013

Matkalaukku

Tänään vapautui illasta muutama tunti yhden tapaamisen peruuntumisen vuoksi, joten ehdin kuin ehdinkin kaupoille niiden aukioloaikaan. Nimittäin olen jo pitkään, siis monta vuotta, haaveillut uuden hiukan pienemmän ja kevyemmän matkalaukun hankkimisesta juuri viikonloppureissuja varten.

IMG_5555

Reissaan sen verran harvoin, että matkalaukulle tulee omaa käyttöä useimmiten vain kerran-pari vuodessa (käytän matkalaukkua vain lentäessä). Siksi en ole raaskinut uutta laukkua hankkia, kun vanhoillakin on pärjännyt, vaikka ovatkin vähän turhan kömpelöt (niitä on kaksi samanlaista: hankittiin aikoinaan minulle lukiossa vaihtarivuotta varten, joten ikää ja lentokilometrejä niillä alkaa kyllä olla allaan...). Vanhatkin matkalukkuni ovat päätyneet yhteiskäyttöön äitini kanssa, joten nyt Lontoon reissun pakkaamisia pohtiessani keksin ehdottaa, että mitä jos ostettaisiin tuollainen vähän näppärämmän kokoinen laukku puoliksi. 

Onneksi myös äitini innostui, joten tänään kävin kiertelemässä parissa kaupassa ja ostinkin heti tämän, kun sopiva osui kohdalle. En ollut varma ehdinkö laukkukaupoille ennen torstaita, mutta onneksi ehdin, sillä tänään oli miehen puhelimeen tullut Finnairilta viesti että laukut olisi ruuhkien vuoksi hyvä viedä kentälle jo vuorokautta ennen. Tällaista ei ollakaan ennen tehty, mutta yritetään ehtiä: lyhyen reissun aikana laukun viipyminen tuntuisi jotenkin erityisen kurjalta.

IMG_5551

Potentiaalinen salamatkustaja mittailee laukkua. Kyllä tuonne yksi koira menisi...

Laukun väri on minusta aika kaunis (violetti/purppura/munakoiso..?): luonnossa jotain yläkuvan tumman ja alakuvan vaalean värin väliltä. Nyt tuntuu vähän enemmän siltä että ollaan lähdössä: on ollut niin kauhea kiire, etten ole vielä oikein ehtinyt tajuta että kohta mennään. Toisaalta hyvä, koska minähän myös hiukan pelkään lentämistä. Hyväksyn että se on pakollinen paha jos ulkomaille aikoo lähteä, mutta mieluiten kyllä jättäisin sen askeleen väliin, jos vain olisi mahdollista. Lentokenttiä sen sijaan rakastan, niissä on jotenkin kauhean kiva tunnelma :)

Nyt vielä muutama sähköposti ja sitten unta kaaliin, huomenna on taas täysi päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!