sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Pientä hulluttelua

Virkistin itseäni kesken erittäin rankan viikon varastamalla yhden tunnin torstaiaamupäivästä Hulluja päiviä varten. Ja kas, onnistuin kerrankin olemaan kiltti tyttö ja ostamaan vain etukäteen suunnittelemiani asioita :)

IMG_6407

Joihin siis kuului mm. 10 paria sukkia. Miten voi ihmisen kaikkiin sukkiin ilmestyä reikä parin kuukauden aikana...? Kosmetiikkahamstraukset jäivät tällä kertaa tavallista pienemmiksi, sillä tarpeita oli vähän: vain lemppariani body shopin suihkugeeliä (suosikkejani ovat verigreippi ja mandariini, mutta melkein mikä vain tuoksu käy, tarjouksessa oli tällä kertaa mango) ja kynsilakanpoistoaine. Tajouslehdistä nappasin mukaani Olivian ja Elle Interiörin, vielä kun ehtisi joskus lukemaankin ne... *huokaus*

IMG_6418
Yhden heräteostoksen tunnustan sittenkin tehneeni: juomapullo treeneihin. Tajusin yhtäkkiä että vanha pulloni on niin vanha, että se sisältää aivan taatusti kaikki mahdolliset bpa-yhdisteet ja muut myrkyt. Hui. No, onneksi ratkaisu osui eteeni pirteän punaisessa muodossa :) Todellinen löytö taisi kuitenkin olla nuo Adidaksen urheilurintsikat: jäljellä taisi olla enää 5 kappaletta, joista yksi minun kokoani ja toivomassani pirteässä värissä. Jes! Saas nähdä: olen aina ollut Nike- tyttö sukkiani myöten, mutta nyt tuli monta uutta juttua Adidakselta. Kiva kokeilla uusia juttuja välillä :)

Mitenkäs muiden Hullarit, teittekö hyviä löytöjä? 

Toivottavasti kaikkien viikonloppu on sujunut mukavissa merkeissä :) Kuten olen pariin otteeseen jo maininnutkin, itselläni on nyt menossa aivan superhektinen kevät ja tätä menoa kestää aivan toukokuun loppuun saakka. Pienen pieni helpotus on luvassa ensi viikon jälkeen, joten toivottavasti pystyn palaamaan hiukan ripeämpään postaustahtiin taas piakkoin. Siihen saakka tahti pysynee hieman hitaampana, mutta toivottavasti pysytte mukana silti.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kevätkiireisiisi! Bloggailet sitten kun ehdit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, niitä kyllä nyt tarvitaan... itselle bloggaamisesta on vain tullut niin rakas harrastus, että harmittaa kun se joutuu jäämään hiukan sivummalle. Näiden kiireiden jälkeen onkin sitten tiedossa kaikenlaista uuttakin mistä blogata, joten ehkä hyvää kannattaa kuitenkin hiukan malttaa odottaa ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!