torstai 25. huhtikuuta 2013

Päivän asu

Nyt on moninkertainen oho. Siis ensinnäkin: mihin tämä viikko oikein hävisi..? Tarkoitukseni oli postailla ainakin pari kertaa alkuviikolla, mutta yhtäkkiä onkin torstai. Olen jopa ollut tällä viikolla pukeutuneena päivän asu- kelpoisiin vaatteisiin useampana päivänä, mutta en vain ole aamulla ehtinyt ja illalla enää jaksanut ottaa kuvaa asusta. Tämän päivän asu ei siis millään muotoa ole viikon "paras", mutta halusin kuitenkin demota tulkintaani sunnuntaisesta parkainspiksestä: kaulassa oleva huivi on värikkäin asia minkä omistan, joten se tuntui nyt hauskalta yhdistää parkan kanssa. (Ja asu ei myöskään ole kuukauden paras, vaikka tajusinkin juuri, että tämä on kuukauden ensimmäinen asukuva. Oho.)

IMG_6511

Takki/Zoey M, huivi/Pieces, farkut/Zara, tossut/Josef Seibel, korvissa/blogin kautta saamani uudet Second Chance & Kokoru- korvikset -> aiheesta tulossa muuten lisää juttua myöhemmin !

IMG_6500

Yksityiskohtia: kaulassa Ideakorun toivomusluu (niinkuin melkein joka päivä pääsiäisestä lähtien/saatu blogin kautta), kynsissä Essien uusi ihana Tart Deco

Työputken keskellä kerkesin piipahtaa yhdessä kivassa tilaisuudessa eilen, palailen vierailun suhteen asiaan ehkäpä jo viikonloppuna.

Mukavaa loppuviikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!