keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevättä ilmassa

Muutamassa muussakin blogissa näyttäisi olevan meneillään aktiivinen tosiasioiden kieltäminen ja vuodenajan lukeminen säätilan sijaan kalenterista. Itse eksyin vähän samoille linjoille tänään VAIKKA puolustaudunkin kyllä sillä, että viimeisen kahden päivän aikana talvitakki on tuntunut olevan LIIKAA.  Voiko suloisempaa fiilistä olla...? Kadutkin on harjattu ja itsepäisiä lumikinoksia roudattu jonnekin pois silmistä sulamaan. Siis voiko se olla, että KEVÄT ON OIKEASTI, vihdoin ja viimein, TULOSSA..?

IMG_0946
Kuvasta on nopealla silmäyksellä pääteltävissä, mikä näköjään on minun alitajuntani mielestä tämän kevään hittiväri. Etenkin kun ottaa huomioon, että olen jo aiemmin ostanut tämän paidan.

Lähdin ostamaan Gina Tricot'sta (kehuttuja) mustia farkkuja. Ostin minä niitäkin, kaksin kappalein, mutta lisäksi päädyin kiikuttamaan kassalle persikkaiset farkut (14,90€ - sillä hintaa voi mielestäni hiukan hullutellakin ja kokeilla että tuleeko näitä pidettyä) ja huivin. Olen niin epäcool, että tähtikuvio vetoaa edelleen kovasti. Etenkin tuohon suloisen raikkaaseen väriin yhdistettynä.

Kicksistä mukaan tarttui Essien kynsilakka Tart Deco- sävyssä: tämähän oli ainakin monien blogien perusteella viime kevään hittisävy ja itsekin harmittelin jo silloin, että en tullut sitä ostaneeksi. Talvea vasten asia ei tuntunut enää ajankohtaiselta, mutta nyt (Essien kynsilakat Kicksin member clubilaisille   -20%!) en voinut enää vastustaa.

Eikös tänä keväänä ole myös in pukeutua yhteen sävyyn päästä varpaisiin..? Sitä vain että mähän alan pikkuhiljaa olla kenkiä lukuun ottamatta aika valmis asuni kanssa ;)

Sitten tunnustan, että olen ehkä hiukan rakastunut. (Eikös hullaantuminenkin ole kevään merkki;)..?) Rakkaus iski jo ennen Hullareita, mutta koska kyse oli normaalihintaisesta tuotteesta, päätin palata asiaan hiukan rauhallisemmissa tunnelmissa. Olen lykännyt siistin kevättakin hankkimista jo yli vuoden, sillä vähän olin ajatellut olla sitkeä ja säästää sitä Burberryä varten. Tosiasia kuitenkin on, että mun "siisti" takki ei ole enää ollut niin siisti edes viime keväänä. Kävin siis Stockalla hypistelemässä eri Burberry- vaihtoehtoja. (Ja totesin että koska aina tykästyn juuri siihen kalleinpaan vaihtoehtoon, on pakko yhä vain lykätä hankintaa.) Päätin samalla reissulla äkkiä mennä kurkkaamaan myös Karen Millenin osaston mekkotarjonnan (synttäreitäni silmällä pitäen). Ja sitten näin Sen.

IMG_0944

Uusi kevättakkini, sinäkö se olet..?

Hiukan arvelutti vielä tuo väri: liian rusehtava beige saa minut näyttämään aivan harmaalta. Mutta eikös tämä ole aika kiva? Jos kuvittelee tylsän talvihuivin tilalle jotain vähän raikkaamman väristä, ja ilmeen iloisemmaksi ;), niin voisi toimia..? Tuosta ei oikein saa hyvää kokonaiskuvaa takista, parempi löytyy Karen Millenin sivuilta täältä. Olisi hiukan erilainen. Kun noita trenssejä on nyt "kaikilla".

Yhdeltä kaverilta jo sain kannustusta, mitä sanoo raati täällä? Takki on minulle muutaman päivän varauksessa ja ehkä hiukan tekisi mieli käydä hakemassa se kotiin...

Oi miten samalla haaveilen jo talvivaatteiden siivoamisesta säilöön: ehtisiköhän viikonloppuna..? Se olisi ihanaa... samalla saisi ottaa esiin kaikki keväthuivit ja nilkkurit ja tossut ja ballerinat....ehkä viikata paksut neuleet ylähyllylle...

Loppukevennyksenä lisää kevään merkkejä.

IMG_0943
Siis meidän hienot rotukoirat näyttää ihan kapisilta piskeiltä, kun niistä roikkuu hallitsematon määrä karvatuppoja ;) (Kuvassa tilanne on aika maltillinen.) Ja siis tuo tyyny imuroitiin vajaa vuorokausi ennen kuvan ottamista. Jep. Arvaatte vaan miltä meidän koti näyttää tällä hetkellä..? Ja noitahan on siis kaksi, noita Tuppo-Nalleja.

Ja huskithan tiputtaa karvaa kahdesti vuodessa: keväällä JA syksyllä. Ja meidän koirat AINA vuoronperään: ei vahingossakaan samaan aikaan. Niin että karvattomia kuukausia meillä on ehkä kaksi vuodessa. En siis suosittele rotua siivoushysteerikoille ;)

Nyt takaisin sorvin ääreen. Töiden lisäksi tänään on vielä tiedossa kaksi tosi kivaa asiaa: vetolenkki koirien kanssa harjatuilla kaduilla ja kynsien lakkaus uudella kynsilakalla :) Wuhuu, näiden voimalla ehkä jaksan viikonloppuun saakka. Voi kun tulisi se aurinkokin vielä vähän esiin...

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihana takki! Ei ihme, että ihastuit. Tuossa on trenssin klassisuutta, mutta lisäksi jotain kivaa jujua. Mun silmään hienompi kuin Burberryn trenssi. Ja beige on kyllä monipuolinen takkiväri, tosiaan huivilla saa muutettua ilmettä kivasti. Ja hei, ihan oikeasti onhan se talvitakki nyt jo liikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, syytän kiireistä johtuvaa unenpuutetta ja väsymystä siitä että on ollut vielä vilu vaikka asteet onkin plussan puolella ;) Ja tietysti sitä että juuri tähän aikaan sopivaa kevättakkia en oikein tällä hetkellä omista. Mutta ehkä jo huomenna :D Kiitos kannustuksesta: sitähän mäkin oikein hämmästyin kun tajusin, että haluan tuon enemmän kuin sen Burberryn trenssin! Ehkä siksi piti tulla hakemaan täältä vielä vahvistusta että voiko tätä mieltä tosiaan olla ;)

      Poista
  2. Aivan upea takki ja istuu kuin nenä päähän! Ei ihan jokaisella kaduntallaajalla tulisi vastaan ja omaan silmään väri näyttää ihan täydelliseltä =) KANNATAN!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos! Alkaa kuullostamaan siltä että ei mulla ole muita vaihtoehtoja kuin marssia kauppaan huomenna :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!