keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Fall 2013 vol 1/2

Syksyn trendijutun tekemisessä meni myöhään, sillä jostain syystä en poikkeuksellisesti ole ollut kovin innostunut tämän syksyn muodista. Ei siksi, että muoti ei olisi oman makuni mukaista ja syyspukeutuminen on edelleen yleisesti ottaen suosikkini. Innostumattomuus johtuu tällä kertaa lähinnä siitä, että tämän syksyn muoti ei ole (ainakaan minulle) tarjonnut juurikaan mitään uutta viime syksyyn verrattuna. Samat värit ja linjat miellyttävät kyllä edelleen, tosin suosikkini löytyivät tällä kertaa hiukan eri mallisoista kuin yleensä.

Kaikki kuvat Style.com.

Väreistä musta on ihana aina ja ikuisesti.

housut

1. Victoria Beckham, 2. Ralph Lauren 3.-5. Ann Demeulemeester

Harmaa.

harmaa
1.-2. Victoria Beckham, 3. Sportmax, 4. Céline, 5. Donna Karan New York

Valkoinen.

valkoinen
1. Prenza Schouler, 2. Valentino, 3. -5. Isabel Marant

Violetti.

violetti
1. Sportmax, 2. Louis Vuitton, 3. Donna Karan New York 4. Marc by Marc Jacobs, 5. Lanvin

Punainen.

punainen
1. - 2. Valentino, 3. Diane von Furstenberg,  4. Marc by Marc Jacobs

Ripaus vihreänruskeaa.

khaki
1. Sportmax,  2. Hermès, 3. Haider Ackermann

Ripaus kirkasta sinistä.

sininen
1. Victoria Beckham, 2. Valentino, 3. Gareth Pugh, 4. Michael Kors

Mustaa JA valkoista.

muva1
1. Christian Dior, 2. The Row, 3. Day Birger et Mikkelsen, 4. Victoria Victoria Beckham

Mustaa JA harmaata.

muha
1. Céline,  2. Day Birger et Mikkelsen, 3. Donna Karan New York, 4. Michael Kors

Suosikkivärien lisäksi yllä olevista kollaaseista huomasin muutamia itselleni erityisen mieluisisa juttuja: Suurimpana ahaa -elämyksenä huomasin, että tällä hetkellä minua miellyttää ennen kaikkea koruttomuus. Osin jopa 90 -luvun tyylinen ankara yksinkertaisuus. Käytännössä statement -korut ovat edelleen usein kaulassani, mutta yhä useammin harkitsen kauan ennen sellaisen pukemista. Ja yhä enemmän huomaan blogeissa ym. ihailevani asuja, joissa ei ole ollenkaan koruja. Jännää nähdä alanko toteuttaa tätä talven aikana myös käytännössä.

Hameissa pitkät hihat, helmat joko kynämallisesti alle polven tai hulmuavasti nilkkoihin. Pillihousut miellyttävät yhä, mutta leveämmätkin lahkeet hiippailevat tietoisuuteeni. Yhä enemmän kokonaan väljät siluetit: olen aika ankarasti noudattanut joko ylä TAI alaosa löysä/kireä sääntöä ja pidän sitä kyllä edelleen imartelevimpana suurimmalle osalle vartalomalleista. Löysä + löysä näyttää kuitenkin mallien päällä yllättävän hyvältä (multa näköjään kesti muutama sesonki "kasvaa" lookiin sisään, varsinaisesti uusi asiahan tämä ei enää ole): minut (ja muut alle 2m pitkät ja yli 40 kg painavat...) tyyli vain tuppaa saamaan lyhyen ja paksun näköiseksi. Sihteerilook ja nahka pitävät pintansa, mutta tämäkin tuttua jo viime syksystä.

Mitä teidän tärkeimmät poimintanne tämän syksyn muodista ovat?

Sarjan toinen osa huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!