sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Viikonloppu

Oi miten ihana viikonloppu on taas takana! Saimme jälleen rakkaita vieraita, tällä kertaa erityisen harvinaisia sellaisia. Ikävä kyllä säät eivät suosineeet, joten emme kyenneet esittelemään uutta kotiseutuamme ihan niin paljon kuin oli ollut suunnitelmissa. Mutta ei se mitään: all the more reasons to come back :)

1

Samalla lautasella luultavasti kesän viimeiset grillatut eväät ja syksyn ensimmäiset uunijuurekset (Kappeli -juuston ja jugurttikastikkeen kera, nam!). Muistin jopa viimein kaivaa esiin kissojen ja koirien kanssa aikanaan etsimäni, mutta samantien löytämisen jälkeen kaappiin unohdetut, maissinpidikkeet. Better late than never, right ;)

IMG_2151

Saimme tuliaisiksi suloisen lasipurkin täynnä kynttilöitä, ihana :) JA hei, siitä tuli juuri nyt tässä samalla mieleeni että voisin täyttää tuon toisenkin purkin tuikuilla! Kyllä, aivan mahtava idea! Se on nyt hetken ollut tyhjillään, kun en ole keksinyt mitä sinne laittaisi. Jes :)

IMG_2158
Tehtiin pieni reissu kaupunkiin, jossa herkuteltiin ja shoppailtiin vähän. Syötiin lisää (paljon ja pitkään), saunottiin, istuttiin iltaa... eipä tästä viikonloppu paljon paremmaksi muutu :) Pikkuvieraskin nukkui sikeästi (ja nyt ei puhuta tuosta karvaisesta, joka on ihan talon väkeä vaikka simahtikin pöydän alle, vaan alakuvassa vilaukselta löydettävästä kaverista aamupuurolla isänsä sylissä), joten vanhempansa ehtivät hyvin seurustella. Kiitos A :) 

IMG_4827
Aamupalalla taidettiin istua useampi tunti jutellen ja herkutellen. (Ihan kuin tässä alkaisi hahmottua jonkinlainen teemaa viikonlopulle ;))

IMG_2187


IMG_2181
Eiköhän tämän energian turvin taas hetken jaksa :) Kiitos ihanat vierailusta, toivottavasti nähdään pian uudelleen <3

Mitä parhainta uutta viikkoa kaikille! Itsellänikin on pitkästä aikaa tiedossa ihan työntäyteinen viikko, joten täytyykin yrittää jo tänään alkaa orientoitua... kivaa päästä piipahtamaan myös Helsingissä taas pitkästä aikaa.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia taas! Näitä on ilo katsoa. Mukavaa työntäyteistä viikkoa sinne, täällä on myös sellainen alkamassa, tuleva viikonloppukin menee työn merkeissä, joskin aika kivalla tavalla. Nyt pitäisikin mennä herättelemään pojat, niin päästään lähtemään töihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuullostaa mukavalta, joskus työviikonloppukin voi olla tosi kiva. Tsemppiä siis meille molemmille tähän viikkoon :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!