torstai 24. lokakuuta 2013

Fall 2013 vol 2/2

Eilisessä katsauksessa käytiin läpi mielestäni syksyn tärkeimmät jutut. Tänään vielä muutamia ekstrahuomioita, olkaas hyvät :) 

Kaikki kuvat jälleen Style.com.

Pikkumusta on aina muodissa, tässä tämän syksyn ihanimmat :)

LBD
1. Proenza Schouler, 2. Jil Sander (tämä saattaa kyllä olla violetti?) 3. Balenciaga, 4. Christian Dior, 5. Valentino

Vaihtoehtoisesti juhlissa voi edelleen pukeutua myös kimaltavaan paljettiin. Etenkin kultaiseen, pronssiseen tai mustaan :)

glitter
1. Marc Jacobs, 2. Valentino, 3. -5. Christian Siriano

Jos jotain kuviollista, niin hillittyä ja mustavalkoista sen olla pitää.

kuvioita
1. Haider Ackermann, 2. Christian Dior, 3. Diane von Furstenberg

Takit ovat joko helmasta runsaita ja polvimittaisia sekä vyötettyjä. Mustia (tai korkeintaan harmaita). Silhuetti on oikeastaan varsin 40 -lukulainen, ihan Diorin "New look" -toisinto.

takki2
1. -3. Christian Dior, 4. A.F. Vandevorst, 5. Isabel Marant

Takit ovat jokatapauksessa ehdottomasti villakangasta (minun haaviini ei tarttunut yhtään kevyttoppista, joita muuten näkyy "kaikissa" blogeissa tällä hetkellä). Takit ovat muhkeita, mutta yksinkertaisia. Ellei mustia, niin murretuissa ja rauhallisissa väreissä kuitenkin. Isot ja klassiset kaulukset.

takki1
1. Marc Jacobs, 2. & 3. Céline, 4. Lanvin, 5. Jil Sander

Bonarina Gareth Pughin "noita" -look, johon ihastuin. Ei sitten niin mitään hajua kuka tuollaiseen oikeasti pukeutuisi ja missä, mutta onhan tuo nyt aivan törkeän magea!!!

musta noita

Siinäpä ne :)

Löytyikö teidän suosikkeja näistä? Tai olisitteko itse nostaneet jotain mitä minulta jäi huomiotta? Jo mainittujen kevyttoppisten lisäksi katumuodissa näkyvät ruutupaidat ja tummapohjaiset kukat ainakin loistavat poissaolollaan tästä minun katsauksestani. Itse en ole niistä (ainakaan vielä, never say never...) kovin innostunut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!