tiistai 22. lokakuuta 2013

Kenkäjuttuja

Tilasin hiljattain kaksi paria kenkiä netistä (jotain mitä en yleensä koskaan tee). Hulluilta päiviltä tilatut MK -nilkkurit jo kuvasinkin tänne. Lisäksi tilasin Spartoolta uudet Converset vanhojen ja puhkikäveltyjen tilalle.

IMG_2345
Olen nyt viikon verran yrittänyt päättää pidänkö molemmat vai kummatkaan vai mitä teen. Converset ovat hiukan eri malliset kuin vanhat tossuni (olivat sellaista matalapohjaista mallia, jota en ole enää mistään löytänyt) ja tuntuivat ensin liian isoilta. On kuitenkin hyvä juttu, että saan Consseihinkin laitettua pohjalliset, joten tossut jäävät. Väri on tosi tumma ja melko ruskea burgundy, parempia kuvia luvassa varmasti myöhemmin :)

Sen sijaan joudun harmillisesti myöntämään, että nilkkurit eivät sittenkään ole sellaiset mitä etsin. Ihastuin niihin päätä pahkaa Hullari -kuvastossa ja ne ovat tosi mukavat jalkaan. Eivät sitten kuitenkaan näytä jalassa "oikeilta". Minulla on kenkien suhteen kaksi sääntöä. Ykkösestä en jousta missään olosuhteissa: se on mukavuus (kyllä, myös kaikki korkokenkäni ovat mukavia). Kakkossäännöstä annetaan poikkeus urheilukengille, mutta kaikkiin muihin kenkiin pitää ihastua. Niiden pitää tuntua jalassa juuri oikeilta. Ja nämä eivät tunnu, vaikka kuinka haluaisin :( Pakko on siis myöntää totuus ja pakata kengät takaisin laatikkoon. Höh. 

Täydellisten nilkkurien etsintä siis jatkukoon :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!