torstai 22. toukokuuta 2014

Feelin' Blue

En taida olla ainut, jonka mielestä tänä keväänä juuri sininen näyttää erityisen kivalta..? Tuloksettomien yritysten jälkeen löysin vihdoin polttarien jälkeisessä huumassa Helsingistä muutaman kivan jutun. (Mutta en sitä jakkua... sen suhteen luovutin.) 


Tässä niistä ensimmäinen päällä. Ja vihdoin myös kuva ihanien kesäfarkkujeni kanssa: tuo väri on niiiin täydellinen :) Siirryin myös kesäkassiin: sain tämän merihenkisen siniraidallisen ihanuuden äidiltäni Kreetan tuliaisina.


IMG_5361
paita/Mango, toppi/Noa Noa, farkut/Levi's, ballerinat/Aldo, laukku/saatu tuliaisena, korvikset/Kokoru, kaulakoru/Ideakoru ja tuliainen, rannekorut/H&M (muistaakseni...)

IMG_5356
IMG_5352
Aaaah, kyllä nyt säät hellii! Olen leikannut nurmikkoa, nyppinyt ruohoja pihalaattojen välistä ja lenkkeillyt koirien kanssa leppeistä kesätuulista nauttien. Vielä olisi kaikenlaista pientä pihapuuhaa to do- listalla. I h a n a a !!! Toivottavasti tätä jatkuu vain :)

Mutta aaaargh näitä mössökuvia taas :(

2 kommenttia:

  1. Oiiii sinistä, ihanaa! Farkut ja paita ovat molemmat todella kauniit. Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tää epidemia taitaa olla aika laajalle levinnyt tässä kevään aikana ;) Kiitos. Ja aurinkoista loppuviikkoa myös sulle :)!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!