keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Basic with bright lip

Tässä ensimmäinen "huulipuna-asuni": hyvin perusasu valkoisella paitapuserolla ja sinisillä farkuilla. Rakkauteni erilaisia perusasuja kohtaa lienee jo selvillä kaikille yhtään pidempään seuranneille ja minusta kirkas huulipuna saattaisi olla juuri se juttu, jolla nämä perusasut nostetaan "seuraavalle tasolle".

20140610-IMG_6236Uusi
paita/Vero Moda, farkut/Zara, vyö/Mulberry, baltsut/Wonders, kaulakoru/Lindex, rannekorut/Nomination + Ideakoru, korvakorut/Kokoru, kello/Rado

20140610-IMG_6257Uusi
What say you, toimiiko :)?

P. S. Ponnari lyhentyi ja keventyi aika lailla maanantaina. tuntuu että samalla keventyi olokin :)

(Tuota kuvien mössöytymistä en taaskaan ymmärrä. Edelliset latautuivat samannäköisinä kuin ne kuvankäsittelyohjelmasta tulivatkin, mutta näiden kuvien terävyys ja valoisuus katosi jonnekin matkalle. *syvä huokaus* Mitähän tälle voisi tehdä? Jos edes tajuaisi millä logiikalla tämä tapahtuu tai ei..?)

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Perusasu huulipunalla toimii oikein hyvin. Ja tuo näyttävä kaulakorukin tuo asuun sopivasti särmää. Itse opettelen huulipunan käyttöä. Kummasti kirkkaammalla punalla saa ilmeeseen ryhtiä ja pirteyttä. Mutta opettelua se jostain syystä vaatii, että muistaa laittaa eikä pelkää olevansa liian "tällätty" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tuo huulipunajuttu on niin totta! Mutta auttaa kun löytää hyvän sävyn: tämä esimerkiksi tuntui jostain syystä heti tosi luontevalta, vaikka kirkas onkin. Tumma peruspunainenkin näyttää hyvältä minulla (näin ainakin minulle on kerrottu;)), mutta sen kanssa tulee aina juuri tuollainen "tällätty" olo. Ehkä onnistun pikkuhiljaa ujuttamaan itseäni tummempiinkin, mutta aloitetaan tällaisella helpolla sävyllä :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!