maanantai 27. lokakuuta 2014

Keinutuoli osa 2

Terkut mammalomalta :) Selvisin hengissä (ja yhtenä kappaleena ;)) koeviikosta, joten sitä ollaan nyt ihan oikeasti äitiyslomalla, aika siistiä. Niin paljon kuin nautinkin opiskelujen mukanaan tuomista uusista haasteista ja erilaisista kiireistä, on se kuitenkin tarkoittanut myös sitä etten kauheasti ole ehtinyt keskittyä vauvan odotteluun. Toisaalta en ole ehtinyt myöskään kerätä synnytyspaniikkia ja esimerkiksi kaikki hankinnat on kyllä ehditty tehdä, joten sillä tavalla on valmista. Mutta tuntuu silti mukavalta, että nyt on vielä hetki aikaa keskittyä pohdiskelemaan tulevaa. Toivon siis muutamaa rauhallista viikkoa vielä: tarkoitus on nähdä kavereita ja lepäillä rauhassa ennenkuin Hän saapuu (ja vie rauhan mukanaan seuraavaksi 18 vuodeksi ;)).

Viikonloppuna oli kaikenlaista puuhaa: lauantaina meille tuli valokuvaaja ottamaan mahakuvia, tuskin maltan odottaa että näen millaisia niistä tuli! Hän lupaili niitä meille tällä viikolla, joten pian päästään valitsemaan. Tuttuun tapaan mies ei halua blogissa esiintyä, mutta toivottavasti jokunen minusta yksin otettu kuva olisi sellainen, mitä voisin täälläkin esitellä :) Lisäksi viikonloppuna nähtiin kavereita ja sukulaisia, joten loma alkoi kiireisissä, vaikkakin mieleisissä merkeissä.

20141027-IMG_7377
Lähiaikoina luvassa on mahdollisten mahakuvien lisäksi ainakin niitä sisustusjuttuja, joista on ollut puhetta jo monta kertaa: nyt ehdin viimeistelemään jo pitkään melkein valmiina olleet sisustukset. Ja kuvailemaan :) 

Ensimmäisenä kuviin kerkesi keinutuolin uudet vaatteet. Täällä pohdiskelin mitä tehdä keinutuolillemme modernimman ilmeen saavuttamiseksi. Oikeastaan aika nopeasti päädyimme  kevyempään vaihtoehtoon, eli keinu sai (äitini suosiollisella avustuksella, kiitos mamma!) uuden pehmusteen.

20141027-IMG_7374
Mitäs pidätte :)? Olin alunperin ajatellut kenties vieläkin graafisempaa ilmettä, mutta kangasvalikoima oli paikallisessa Eurokankaassa hieman rajallinen. Pidän kuitenkin tästä harmaasta tosi paljon: se on raikas, moderni ja sopii hyvin yhteen huoneessa jo olevan harmaan maailman kanssa. (Sekä aivan vahingossa toistaa myös verhon pyöreää kuviota, joka tosin ei näissä kuvissa erotu.) Tuoli tulee tuosta varmaan vielä vaihtamaan paikkaa sohvan päätyyn, jotta vauvaa imettäessä voi samalla katsella telkkaria.

20141027-IMG_7390
Samalla näkyy sohvalle rantautunut muutenkin syksyisempi ilme: kesäisen kevyt torkkupeitto on vaihtunut villaiseen ja vaalean vihreä tyyny harmaasävyiseen. Ja ulkokalusteet pihalta on viety taas talveksi suojaan. Jotenkin tämmöinen syksy kuitenkin sopii hyvin näihin meillä vallitseviin odottaviin tunnelmiin :)

Mitä mainiointa uutta viikkoa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle, palaillaan taas pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!