torstai 26. helmikuuta 2015

Päivän asu

Pitkästä aikaa päivän asu: päivät kuluvat trikoisissa imetystopeissa ja farkuissa tai collarihousuissa riippuen siitä poistunko kotoa päivän aikana vai en, joten asukuvat ovat nyt vähän tiukassa. Yritän silti tsempata tälläkin rintamalla, sillä tavoitteenani on kuitenkin panostaa pukeutumiseeni edes hiukan, vaikka käytännön ehdoilla mennäänkin. Itse voin niin paljon paremmin jos päällä ei joka päivä ole pelkät pieruverkkarit. Samasta syystä myös meikkaan päivittäin edes meikkivoiteen ja ripsarin verran, siitä tulee itselleni niin paljon freesimpi olo. Huulipuna olisi helppo tapa piristää tällaisia perusasuja, mutta vauvaa tulee päivän aikana pusuteltua niin paljon, että käytännössä idea ei kuitenkaan toimi <3

20150223-IMG_8433
Mutta se asu: kuten olen maininnut, pidän Boobin imetysvaatteista kovasti. Ne ovat laadukkaita, mukavia ja niiden leikkaukset sopivat minulle. Lisäksi ilme on samalla tavalla rento kuin normaaleissakin vaatteissani. Tämän supermukavan mekon "perin" serkultani, jolla ei enää ole imetysvaatteille käyttöä.

20150223-IMG_8431
mekko/Boob, leggarit/Marc O'Polo, villasukat/äitini kutomat

Korvissani oleviin koruihin ihastuin täällä (linkin takana myös parempi lähikuva) ihanan Sannan blogissa: ikävä kyllä niiden hiukan kimaltavan musta pinta ja the juttu, eli pisaran muoto, ei tule näissä omissa kuvissani hyvin esille. Joka tapauksessa kyselin Sannalta korujen jälleenmyyntipaikkojen perään, eikä niitä kuulemma saa mistään paikallismyyjäisiä lukuunottamatta (pitäisi kyllä saada, terkkuja vaan tekijälle :)!). Mutta ihana Sanna tarjoutui lähettämään korut minulle (vieläpä lahjaksi!) ja olen pitänyt näitä todella paljon. Kiitos kiitos kiitos vielä kerran <3 Nämä ovat niiiiin minua.

Tämmöistä tällä kertaa. Pohdin pitkään josko kaulaan olisi laittanut jonkin korun, mutta jotenkin tämmöinen ultrayksinkertaisuus houkutti tällä kertaa. 

Mukavaa ja helppoa, näillä mennään :)

2 kommenttia:

  1. Mukava että korvikset ovat mieleiset. En muistanut mainita etukäteen, että ovat hiukan bling bling, mutta hyvä että sopivat silti tyyliisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, todellakin! Ja tuon määrän blingiä kestää ihan hyvin ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!