lauantai 14. maaliskuuta 2015

Mammakahvit

Maanantaiset mammakahvit ovat muodostuneet perinteeksi samana päivänä niinikään tytön synnyttäneen ystäväni kanssa. Tapaamme vuoroviikoin toistemme luona ja tämän viikon maanantaina oli taas vuorossa tapaaminen meillä. Mies oli poikkeuksellisesti aamuöisen työreissulta paluun jälkeen vapaapäivällä kotona, joten lisäkädet vapauttivat minut kerrankin napsaisemaan kahvituksesta muutaman kuvan.

20150309-IMG_8571
20150309-IMG_8570
Makeaksi tarjoiluksi olin tehnyt uusimmasta Pirkka -lehdestä löytämästäni reseptista inspiroituneena "Juustokakkusmoothien" (alkuperäinen ohje täällä): tosin sovelsin reseptiä, sillä smoothiesta piti tehdä laktoositon. Siksi meillä rahkana saman sarjan vanilja ja marjoina kuningas -sekoitus. Valkosuklaa-lime -rahkalla smoothiesta olisi varmaan tullut vähän makeampi ja "jälkiruokamaisempi", mutta itse pidin kovasti myös meidän versiosta, enkä lisännyt siihenkään sokeria. Helppo, nopea ja melkein vähän terveellinenkin jälkkärivaihtoehto. (No okei: oli siinä sitten tarjolla myös pullaa ;))

20150309-IMG_8563
En kestä: meidän tytöt oli sukkasamikset <3 On niin hauska seurata näiden samana päivänä syntyneiden neitien kasvua ja kehitystä: niin samanlaiset, mutta kuitenkin niin täysin omanlaisensa. Farkkupeppu on meidän neiti ja suloinen röyhelöpylly ystäväni tytär. Ihania molemmat <3 

2 kommenttia:

 1. Voi eih mikä farkkupeppu! En kestä! Ja mitkä tarjoilut, nam, olet ollut tosi ahkerana. Minusta tuntui, etten jaksanut poitsun vauva-aikana koskaan panostaa tarjoiluihin, tosin en taida muutenkaan olla mikään kahvipöytien loihtimisen kuningatar. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shhh, ei kerrota kellekään mutta pulla on pakkasesta puolivalmiina uuniin lykätty ;) Ja toi "juustokakkusmoothie" oli aivan meganopea ja helppo, kannattaa käydä tsekkaamassa tuo ohje ja laittaa korvan taa!

   Niin että mäkin panostan enemmän kattamiseen kuin tuohon leipomispuoleen ;D

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!