keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

New In: Michael Kors

Instagramissa vihjailinkin maanantaina jo saaneeni mieheltä työmatkatuliaisina ylläripussin Michael Korsilta <3 

20150309-IMG_8546
Pussista paljastui ihana, valkoinen, Jet Set Travel -tote! Siis vähänkö olen iloinen että mies toi valkoisen laukun!!! Mistähän se tajusikin? Ennestään kun omistan lähinnä mustia ja konjakinvärisiä laukkuja sekä isona käyttölaukkuna että clutchina. Näiden peruslaukkujen joukkoon olen jo hetken kaipaillut a) vaaleaa kesälaukkua (check!) ja b) värikästä kirjekuorilaukkua (ja -kenkiä myös...) perusasuja piristämään -jälkimmäisistä haaveilu edelleen siis jatkuu.

20150309-IMG_8558
Mutta että hyvin se mies vaimonsa maun tuntee, en nyt muuta tässä keksi. Kuin ehkä että on se aika <3 

Eikös ihan huuda lämmintä kesäpäivää kaupungilla, aurinkolasit päässä ja salaattilounasta terassilla raikkaan valkoviinilasillisen kanssa:)? Ai että... 

3 kommenttia:

 1. Eiiiih sulla on ihana-ihana-ihana mies! Aivan täydellinen laukku. Asukuvaa nyt kehiin vaan!

  Mulla on myös uusi valkoinen MK kullanvärisillä yksityiskohdilla ja ihan samaa fiilistelen, kesäterasseja ja salaattilounaita. Mun laukku on sellainen yliolan-malli, aika pieni ja pehmeämpää nahkaa. Esittelen sen kyllä blogissakin joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kehittää joku vauvaton meno jostain, muu kuin jumppa: vauvan kanssa liikkuessa mukana on aina hoitolaukku ;) Mutta joo, on se tosiaan aika ihana se mies :)

   Ja mahtavaa, meidän pitää kesällä viedä laukut yhdessä salaattilounaalle jollekin terassille! Nimim. "Olen se vaalea nainen valkoinen MK -laukku olalla" ;) (Blogiesiintymistä odotellessa!)

   Poista
  2. No joo TODELLAKIN pidetään laukkutreffit!! Ja hei kyllä niitä menoja vielä tulee paljonkin ilman vauvaa, vaikka juuri nyt ei ehkä tunnu siltä.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!