tiistai 21. kesäkuuta 2016

Beben huone

Ipanan huone valmistui meillä käynnissä olevista projekteista ensimmäisenä kuvattavaan kuntoon -vaikka onkin samaan aikaan kaikkein keskeneräisin tila, sillä haaveilen sinne vielä vaikka mistä. Mutta nyt huoneesta tuli vain beben oma huone, kun siellä aiemmin oli lelujen ja leikkien lisäksi vielä 120cm leveä vierassänky, jonka päälle oli myös ladottu äipän "toimisto" ;D

Samalla bebe siirtyi vihdoinkin nukkumaan omaan huoneeseensa ja vaihto sujui ilman ongelmia tosi kätevästi (hehee, nyt kun sanoin tän ääneen niin varmaan ensi yöstä alkaa joku hirveä takapakki...). Remontin takia nukuimme miehen kanssa itsekin aluksi samassa huoneessa vierassängyllä, sitten kun sänky myytiin alta pois, muutimme vielä pariksi yöksi beben oven taakse olohuoneeseen patjoille. Nyt olemme nukkuneet omissa huoneissamme jo useamman yön, eikä järjestely ole haitannut bebeä ollenkaan. Sieltä hän aamulla herää höpöttelemään iloisesti, joskus suostuu vielä pieneksi hetkeksi jatkamaan unia äiskän tai iskän vieressä. 

secondchance

Näissä kuvissa on nyt kaikissa jotenkin hassun utuisa tunnelma -opettelen edelleen käyttämään sitä kameraani... mutta toisaalta: eikös tuollainen pieni pumpuli satuprinsessan huoneeseen ihan sovikin ;)

Muut lelut mahtuvat toistaiseksi ihan hyvin tuohon H&M:n pyykkisäkkiin (osa niistä saa muuten vaan olla esillä), mutta dubloille/legoille pitää hankkia joku kauniimpi säilytysratkaisu. Monet kehuvat kovasti Legon omia säilytyspalikoita, jollaisen hankkimista puntaroin. Eivät ole superkauniita mielestäni, mutta pinottavuudessa toki on omat etunsa jos näitä vuosien varrella alkaa enemmänkin kertymään. Missä teillä säilytetään legoja..?

kukkatapetti
kirjahylly
Lapsen mielipuuhaa on jo kauan ollut lukeminen, mutta aivan viime aikoina myös selkeä leikkiminen on alkanut kiinnostaa. Bebe ei ole missään vaiheessa ollut superkiinnostunut leluista, on niitä toki tutkinut, mutta minkään tietyn lelun parissa, niitä kirjoja lukuunottamatta, hän ei ole viihtynyt. Nyt hän sen sijaan kävelyttää Brion vedettäviä leluja, kattaa erilaisia kahvi- ja ruokatarjoiluja (myös eläimet syötetään ja juotetaan) sekä kokoaa palapeliään. Lempipuuhiin kuuluu myös pyöräily (iskän tai äiskän pyörän takana) ja itse odotan jo innolla että ehditään kokoamaan varastossa odottava hiekkalaatikko pihaan.

pallovalot
Bebe nukkuu vielä pinnasängyssä. Pitkään uni oli niin levotonta, että en missään nimessä olisi voinut kuvitella häntä nukkumaan missään muualla, koska hän olisi taatusi muksahtanut joka ikinen yö ja monta kertaa lattialle. Nykyään uni on jo hiukan rauhallisempaa, mutta edelleen on minusta hyvin kätevää, että hän ei itse pääse sängystä pois... näin on hyvä ainakin vielä jonkin aikaa.

carebear
Halinalle on lapsen tärkein lelu ja se lohduttaa jos muuten tuntuu kurjalta <3 Halinalle oli rakkautta ensi silmäyksellä: vaikka Pentikin pupu ja unirätit ovat olleet lapsen sängyssä aivan vastasyntyneestä saakka, tuli vasta joitakin kuukausia sitten bebelle lahjaksi tuomastani halinallesta välittömästi se lelu, jonka perään kysellään ja jota kannetaan mukana.

Legosäilytyksen lisäksi haaveilen ainakin Ikean leikkikeittiöstä ja pienestä pöydästä, sekä toisesta tuolista. Kirjahyllyn vieressä on oma vanha pikkutuolini, jolle toivoisin kaveriksi toista, sekä jonkinlaista pöytää piirtämistä ja sen sellaista varten. Kovin aktiivisesti en ole niitä vielä ehtinyt metsästää, mutta ensisijaisesti käytettynä ajattelin yrittää sellaisia etsiä. Myös pikkuinen keinutuoli löytyi kirpputorilta ja siinä bebe onkin tykännyt keinua.

Makuuhuoneeseen saadaan tänään uudet verhot ja kattolistatkin viimeistään juhannukseksi, joten varmaankin juhannuksen jälkeen on vihdoin ja viimein luvassa niitä kuvia. Hötäkässä tulin uusineeksi verhot myös kahteen muuhun ikkunaan, jonka lisäksi ruokailuhuoneeseen tulee minulle pieni työpöytänurkkaus. Nekin yritetään saada paikoilleen ennen juhannusta, joten stay tuned!

Sisustusprojektien lisäksi meneillään onkin juhannuksen menun suunnittelua: saamme aattona vieraita grillaamaan ja juhannuspäivänä suuntaamme ystävien mökille. Minkälaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle :)?

2 kommenttia:

 1. Tosi kaunis huone! Lelusäilytys onkin ajankohtainen aihe, josta olen jo pitkään ajatellut postailla. Ne lelut kun eivät tunnu ainakaan vähenevän... Palataan siis aiheeseen asap mun blogin puolella! Me ollaan suuntaamassa sinne Satakuntaan juhannuksen viettoon, tai pikku-T lähti jo tänään mummilaan ja me mennään perässä perjantaina. Ei sen suurempia suunnitelmia, mökkeily olisi kyllä ihanaa, mutta sitä ei ole nyt tarjolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tyyli valikoitui aika lailla huoneessa jo valmiina olleen tapetin mukaan: jos olisi rempattu, olisin varmaankin valinnut hiukan modernimman kuvion ja sitä myötä muutkin ratkaisut. Tuo kukkatapetti oli minusta kuitenkin tosi kaunis, joten ei turhaan haluttu sitä alkaa repiä. Valitkoon bebe sitten itse joskus mitä seinälleen haluaa ;)

   Ja jes, odotan innolla sun juttua lelusäilytyksestä!

   Sää näyttäisi ainakin nyt kivalta, joten hyvän suunnan valitsitte juhannuksenvietolle :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!