maanantai 13. kesäkuuta 2016

Sensain Fluid Finish ja pohjustustuotteen etsintää

Remppa on vielä vähän vaiheessa, vaikkakin jo hyvin lähellä loppua: tänään pitää tehdä yksi sutimiskierros vielä ja sitten katsoa josko se olisi viimeinen. Mutta siitä tulee niiiiiin hieno! Mitään näin rohkeaa sisustusmuuvia en ole tehnyt ikinä, mut nyt päätin että mitä sitten jos inhoan sitä 10 vuoden kuluttua? Koska rrrrrrakastan sitä (jo) nyt <3

Rempan valmistumista odotellessa ja lukijan pyynnöstä kirjoittelen siis tässä välissä uudesta meikkivoidesuosikistani, joka on Sensain Fluid Finish.

Jo vuosia olen käyttänyt komboa Diorin Forever +Lumenen CC. Kotipäivinä käytössäni on edelleen tuo Lumenen CC, joka on oikein toimiva. Sellaisina päivinä kun haluan olla parhaimmillani, tiedän kuitenkin saavani vielä kauniimman pinnan toisella meikkivoiteella. Tähän saakka olen käyttänyt  Diorin Foreveria, jota rakastin. Nyt tuon Diorin hinta on kuitenkin noussut sen kipurajan yli, että sain kimmokkeen katsella ympärilleni josko jostain hiukan edullisemmasta meikkivoiteesta löytyisi uusi suosikki. Lisäksi ja vähintään yhtä tärkeänä syynä on ihotyyppini muutos: oikeastaan vasta saatuani muutamalta eri kosmetiikkamyyjältä kommenttia kuivan näköisestä ihostani tajusin miten todella pintakuivaksi sekaihoni on iän myötä muuttunut. Olen karsastanut kosteuttavia meikkivoiteita siinä pelossa, että ne katoavat päivän aikana ihostani, joka siis samaan aikaan on sekä erittäinkin pintakuiva että rasvoittuva. Epäpuhtauksien takia kaipaan edelleen myös kunnon peittoa meikkivoiteeltani.

SensaiFluidFinish
Fluid Finishiä päädyin kokeilemaan myyjän kannustamana; olisikohan lisävauhdittajana ollut jokin tarjouskampanja myös. Ja olen tykännyt tosi paljon! Voide peittää hyvin, mutta jättää luonnollisen ja kosteutetun näköisen ja tuntuisen pinnan. Se myös pysyy riittävän hyvin koko päivän: ei ehkä aivan yhtä hyvin kuin Diorin Forever, mutta ero ei ole niin suuri että se riittäisi mitätöimään kauniimman lopputuloksen. Itse käytän aina UD:n All Nighter make up setting sprayta meikin päällä, mutta samoin toimin myös Diorin kanssa. Ja hinta on pikkuisen edullisempi kuin Diorilla, jota sitäkin tosin hamstrailin aina alekoodeilla ja (omilla tai muiden ;)) reissuilla.

Omalla kohdallani tärkeä valintakriteeri on myös riittävän vaalea sävy, jota ei aivan kaikista meikkivoidesarjoista löydy. Tästä voiteesta 202 "Soft beige" on nappisävy mulle.

sensai
Ainoa keksimäni miinus tässä meikkivoiteessa on sen pakkaus: lasipullo on kaunis ja pumppu hygieeninen. Toisaalta pullo on  myös melko painava, eikä sen pohjalla olevien meikkivoiteiden saaminen käyttöön ole kovin helppoa. Sama ongelma oli myös Diorissa, joten tämän kanssa pystyn elämään.

Lupailin muuten joskus jo aikoja sitten postausta myös tuosta mainitsemastani Urba Decayn viimeistelysuihkeesta. Postauksen tekeminen on viivästynyt, koska en kerta kaikkiaan pysty sanomaan onko siinä mitään eroa aiemmin käyttämääni MACin Fixx it -sprayhin. Käytettyäni tätä UD:n versiota jo melkein koko pullollisen on siis ehkä todettava, että ei ainakaan mitään kovin merkittävää: minun käytössäni yhtä hyviä tuotteita molemmat. Tiedän että UD on tästä tuotteesta tosi hypetetty ja siksi ehkä olen epäröinyt, tuntuu että selkeämpi ero "olisi pitänyt" huomata. Hyvä tuote kuitenkin ja voisin ostaa uudelleen: tällä hetkellä arvelen ostavani seuraavaksi sen, kumpi nyt noista sattuu edullisempi olemaan.

Sen sijaan olen jäänyt kaipaamaan Nivean primer -voidetta. Aivan huipputuote ja supredullinenkin vielä. Käytin viimeiset hippuseni kuukausia sitten, enkä ole löytänyt samaa enää mistään: epäilen että tuotteen valmistus on jostain mielenhäiriöstä kokonaan lopetettu. Nimittäin Nivean primer + viimeistelysuihke oli sellainen yhdistelmä, että meikkivoide pysyy taatusti naamassa aivan aamusta aivan iltaan eikä lähde valumaan, kulumaan tai rullaamaan mistään kohtaa. Olenkin siis yrittänyt pohtia minkä primerin hankkisin seuraavaksi: haussa siis edelleen pysyvyyttä lisäävä (heleyttävää voidetta sekoitan aina meikkivoiteen joukkoon muutaman tipan) pohjustustuote. En myöskään mielelläni maksaisi tuotteesta maltaita, koska se ei ole minulle aivan välttämätön, mutta kuitenkin "hyvä olla olemassa" -osastoa juhlia ja muita erityisen pitkiä päiviä/vaativia olosuhteita varten. Lumene ei minulla toimi kovin hyvin. Onko teillä muita suosituksia?



Lähiaikoina onkin sitten tulossa useampi sisustusaiheinen juttu, sillä samaan syssyyn makuuhuoneen remontin kanssa on mennyt uusiksi myös beben huone (tai no, ei kokonaan uusiksi mutta tehty viimein sellaiseen kuntoon kuin sitä alunperin suunniteltiinkin), jonka lisäksi hankin olohuoneeseen uudet verhot. Eli jahka makuuhuoneen tavarat muuttaa takaisin makuuhuoneeseen ja saadaan kaikki paikoilleen niin sisustuskuvaa pukkaa :)

Ihania kesäpäiviä kaikille ja nauttikaa lomistanne te, jotka sellaisilla jo olette :)

p.s. Yritän tässä samaan aikaan opetella kuvaamaan uudella kamerallani. (Nämä kuvat otettiin myös lainalinssillä.) On muuten opettelemista: vaikka merkki säilyi samana niin kaikki toiminnot on ihan eri paikoissa. Huh, ehkä tämä tästä...

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä tarkemmasta analyysistä! :) Mä jätin kokeiluista huolimatta vielä tän ostamatta. Ajattelin kerrankin olla järkevä ja käyttää vanhoja loppuun. Vaikutti kyllä hyvältä ja tuo sun sävy olisi varmaan se mullekin sopivin. Mulla muuten Diorin meikkivoiteet tummuu iholla niin paljon, etten ole niitä ikinä voinut käyttää. Jos oikein haluaa "splurge", niin olen joskus käyttänyt Chanelia. Nyt mullakin Lumenea käytössä, se ilmeisesti lopetettu seerumimeikkivoide, jota myydään välillä 7 eurolla. :D
    En ole kuullutkaan tuosta Nivean primerista. Ikävä kun on lopetettu! Jos uskallat kokeilla, niin Youtubessa on hehkutettu miesten Nivea shave balmia hyvänä pohjustusaineena. Mä ostin reissusta Makeup Foreverin mattaprimerin (niitä on ehkä 10 erilaista). Se on hyvä, mutta kallis, joten säästän lähinnä päiviin, jolloin meikin pitää todella pysyä. Se sopii tehokkuutensa ansiosta parhaiten kosteuttavien meikkivoiteiden alle. Oli jopa liikaa mattameikkivoiteen kanssa käytettynä. Koostumus on siinä kyllä kiva, ei sellanen kuiva silikonivoide yhtään (luult. silti sisältää silikonia).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös kuullut hyviä asioita Chanelin meikkivoiteista, mutta en ole koskaan raaskinut ostaa. Olen tykännyt Chanelin poskipunasta ja luomiväristä, mutta kynsilakkaan en ollut tyytyväinen. Mä olen myös saanut Lumenen CC:tä alle kympillä monta kertaa eri tarjouksista: silloin ostan yleensä useamman varastoon ;)

      Oho, aika jännä! Onkohan siinä shave balmissa kovin miehekäs tuoksu? Pitää käydä ihmettelemässä purkkia ;) Äh, en ole koskaan kokeillut mitään Mufen tuotteita, mutta olen jo pitkään halunnut kokeilla myös meikkivoidetta kun niitä niin kehutaan. On vaan jotenkin niin hankalasti saatavilla. Hyvä vinkki kuitenkin, kiitos! Pitää pitää silmät auki myös primerin varalta jos jossain satun huomaamaan merkkiä myynnissä.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!