torstai 19. huhtikuuta 2012

Inspiraatiokuvia

Hillitön inspiraatio iski eilen selaillessani sekä Hulluilta Päiviltä ostamiani toukokuun Gloriaa ja InStyle UK:ta että tiistaina ystävältäni "lehti- ja kirjarinkimme" (kierrätämme tilaamamme lehdet ja ostamamme kirjat toisillemme luettavaksi) kautta saamiani huhtikuun Oliviaa ja Trendiä. Kuvasin niistä muutamia  poimintoja tännekin.































Kaikkien pastellihempeilyjen jälkeen Olivian (vasen alakulma) ja InStylen (muut kuvat) kovemmat, metalliset ja rock-henkiset asut ja asusteet näyttivät vaihteeksi raikkailta ja sairaan makeilta. Sisäinen rokkityttöni tempoilee viimeaikaisten pastteliöverien jälkeen selvästi taas kohti pintaa ;)































Kyllähän niitä hempeitäkin värejä silti löytyi, tottakai (vasen kuva Gloriasta ja oikea kuva InStyle). Etenkin tuo Michelle Wiliamsin jumalaisen kaunis Christian Diorin mekko aiheutti väristyksiä <3 Glorian vedenvihreä/minttuinen sivu näyttää siltä, että tekisi mieleni verhoutua noihin kaikkiin- ja samanaikaisesti tottakai. I-H-A-N-A.

Sokerina pohjalla:































TÄLTÄ minäkin haluan näyttää ensi kesänä. Miten raikas! Maanantaina pääsen onneksi ottamaan askeleen lähemmäs kohti tätä lookia kampaajan ja kosmetologin avulla. 

P.S. Tämä Trendissä ollut Essien mainos on niin herkullinen, että minun alkoi välittömästi tehdä mieli ostaa sekä kynsilakkaa että vaahtokarkkeja (tai vaihtoehtoisesti vaniljajäätelöä). Olen etsinyt täydellistä vaaleanpunaista lakkaa (huonolla menestyksellä) jo jonkin aikaa: pitäisiköhän sitä kokeilla vielä Sugar Daddya..?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!