lauantai 28. huhtikuuta 2012

New In

Keskiviikon auringonpaiste houkutteli minut viettämään aikaa kaupungilla ja eksyin muutamaan kauppaankin.

Auringon lämpö sai minut ajattelemaan vitivalkoisia koipiani, joten ostin Doven summer glow- voidetta, joka päivettää asteittain. Aloitin pienen testin: laitan viikon verran kerran päivässä toiseen jalkaan tätä ja toiseen jalkaan tavallista kosteusvoidetta. Tuloksia näkyy jo nyt! En olisi uskonut, jos totta puhutaan... Kuvareportaasi luvassa viikon kuluttua:)

Essien Sugar daddy päätyi ostoskoriini Kicksin alennuskupongin turvin: onkohan tämä se metsästämäni täydellinen vaaleanpunainen..? Lisäksi ajattelin kokeilla liukuvärjäystä vappukynsiini parin muun bloggaajan inspiroimana- tästäkin kuvia tulossa :)

Zaran pussissa on farkkupaita, jonka ostin kokeillakseni suunnittelemaani pitsihame- yhdistelmää. Zaran paita on kuitenkin erittäin tiukka ja kokeilun jälkeen uskoisin, että hiukan löysempi malli sopisi ajatukseeni paremmin. Taidan siis palauttaa sen.

Guessin pussista paljastuu tämä ihana silkkipaita, jota aion käyttää elokuisissa häissä. Koko asua en vielä paljasta, mutta kerron että paita näyttää upealta päällä:) Tämä on ensimmäinen hankintani Guessilta koskaan: en oikeastaan pidä merkin imagosta ja muutaman huhun vuoksi hiukan epäilen myös laatua. Mutta ikkunan houkuttelemana päätin kerrankin poiketa sisään ja koska ihastuin paitaan, ajattelin ottaa riskin ja kokeilla itse :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!