maanantai 23. huhtikuuta 2012

Puuhapäivä

Olen juuri lähdössä kampaajalle ja kosmetologille ja se tuntuu tällä kertaa erityisen mukavalta, koska paitsi että todella tarvitsen molempia, olen myös niiiiin ansainnut ne. Mä olin nimittäin SUPERpuuhakas eilen.

Jos lauantai sujui rentoutuen ja raskaasta työviikosta palautuen, niin eilinen olikin sitten jotain aivan muuta. Sain nimittäin siivousinspiraationpuuskan- ja juuri sopivasti ennen vappua, ihan mahtavaa:) En yleensä suunnittele etukäteen siivouksia, en isoja enkä pieniä. Odotan inspiraatiota, koska silloin ei tunnu niin pahalta; ei tarvitse päiväkausia harmitella että urakka on tulossa.  Ja eilen iski inspiraatio! Aamulla kevätaurinko näytti niin houkuttelevalta, että jopa ikkunanpesu tuntui kivalta ajatukselta, koska sai mennä ulos:) Pesin siis ikkunat, laitoin verhot pesuun, luuttusin lattiat, pyyhin pölyjä...puuhasin koko päivän. 


Kuva: www.weheartit.com

Ikävä kyllä omat siivousvälineeni eivät ole noin suloisia.... mutta kyllä siivouskin on välineurheilua: toimivilla vehkeillä sujuu lähes kivuttomasti, tai ainakin nopeasti ja helposti.
Kuva: www.weheartit.com

Epäilen kyllä vahvasti, etten varmaankaan näyttänyt ihan noin hyvältä siivotessani... Vaikka itse asiassa en edes imuroinut, koska meillä on miehen kanssa siivoustyönjako ja miehen hommiin kuuluu mm. juuri imuroiminen (jota itse VIHAAN).


Kuva: wannabeplastic.blogspot.com

Siivouksen jälkeen käytimme koirat taas vetolenkillä ja sitten suuntasin itse spinning-tunnille. Jälleen epäilen etten näyttänyt ihan yhtä raikkaalta tunnin päätteeksi kuin kuvan nainen, mutta yhtä tyytyväiseltä luultavasti: eilen kulki hyvin, pitkästä aikaa :)

Kotiin päästyni oli vielä yksi homma edessä, nimittäin kirpputorille myyntiin menevien vaatteiden hinnoittelu. Tämä tapahtui illalla, jolloin apurinikin oli jo väsähtänyt. Olen todella iloinen, että sain vihdoinkin aikaiseksi varata pöydän ja saan viimein roudata työhuoneessani odottavat vaatesäkilliset myyntiin. Toivon mukaan kauppa käy :)


kuva: www.weheartit.com

Nyt siis koti on kunnossa, joten seuraavaksi lähden huolehtimaan itsestäni :) 

Mitenkäs siellä: joko kevätsiivous on taklattu..?

4 kommenttia:

 1. Inspiraatiota vasta keräillään ja aivan mahtava sää houkuttelee ulkoilemaan. Ehkä huomenna.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ottamaan härkää sarvista: fiilis on niin mahtava kun homman saa tehtyä. Tänään olen koko päivän vain ihmetellyt kuinka kivaa on olla kotona kun on niin puhdasta ;) Kaikkea se kauan kaivattu aurinko teettää kun siivouskin tuntui mukavalta...

   Poista
 2. moi sulla hyvän väriset siivous välineet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä nuo pinkit hauskuudet ei ole minun: kuten kuvan alla lukee niin se on lainattu weheartit.com -sivustolta. Minulla on kyllä nykyään vihreät, pöllökuvioiset siivoushanskat :) Mutta ei sentään ihan noin hauskaa sävy-sävyyn settiä.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!