lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pitsihame ja farkkupaita

Kaikki lähti siitä, kun jokunen aika sitten ostin Mangosta ihanan pitsihameen. Tämän.Ensin pähkäilin, että pidänkö hameen, tuleeko sitä käytettyä. Päätin että tulee, joten hame jäi. Siitä lähtien olen miettinyt minkälaisia yläosia siihen voisi yhdistää: etenkin rennompien kokonaisuuksien luovemmat ideat olivat hetken hiukan hakusessa. En muista enää mistä luin/kuulin/näin ajatuksen ensimmäisen kerran, mutta jostain lähti idea yhdistää hameeseen farkkupaita. 

Tähän tapaan:


Vasemmanpuoleinen kuva on Penny Pinch Fashion- blogista ja oikeanpuoleinen blogista nimeltä The Double Take Girls. Molemmat blogit ovat minulle ennestään tuntemattomia, mutta ne osallistuivat lukemassani What I Wore- blogissa olleeseen Stripes!- haasteeseen yllä olevilla kuvilla. Kuvissa ei ole pitsihametta, mutta niistä saa kiinni siitä ideasta, miten olin ajatellut omaani käyttää.


Huhtikuun Trendissä oltiin myös keksitty sama idea. (Tuo linturannekoru on myös aika hieno!)

Itseasiassa löysinkin jo täydellisen farkkupaidan Tallinnan Pull & Bearista viime viikonloppuna. Se vain ei sopinut: en saanut vedettyä M-koon paitaa edes päälleni, kun paita juuttui hartioihini. Hartioihini! Minä en todellakaan ole harteikas ihminen... jätin yrityksen siihen, mutta nyt harmittaa etten kokeillut vaikka XL-kokoista. Koolla kun ei ole väliä, ainoastaan istuvuudella. Höh. No, nyt pitää yrittää tähyillä uutta jostain muualta. Onko ideoita? Haluaisin  pitkähihaisen ja ennemmin tumman- kuin vaaleansinisen paidan (tietenkin haluan tumman nyt, kun vaaleansinisiä olisi kaupoissa...). Hassua tämä farkkupaidan himo on silti: en ole muistaakseni ikinä omistanut farkkupaitaa, en edes silloin 90-luvulla. Ehkä nyt olisi korkea aika ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!