tiistai 17. huhtikuuta 2012

New In

Täydensin laivalta perusmeikkivarastoni kulmakiviä: ripsiväriä ja meikkivoidetta (joka muuten oli laivalla aivan hillittömän edullista verrattuna maista ostettuun). M.A.Cin highlighterin (Mineralize Skinfinish) ostin tänään, sävy on "Soft and Gentle". M.A.Cin highlighteria en ole ennen käyttänyt, mutta olen ollut todella tyytyväinen maaliskuussa ostamaani M.A.Cin varjostusväriin. Olen ollut niin tyytyväinen, että minun on vaikea kuvitella miten edes selvisin ilman sitä aiemmin. Siksi siis päädyin tällä kertaa juuri M.A.Cin highlighteriin ja odotukseni ovat korkealla. 

Laivalta mukaani tarttuivat myös ihanat Vågan korvakorut, jotka otin käyttöön heti lauantaina. Tallinnasta en sitten ostanutkaan muuta kuin muutaman pullon viiniä (ja pullon kuoharia vapun varalle) sekä pussillisen mustikkateetä. Kävin Pull & Bearin ja Berschkan liikkeissä sekä yhdessä outletissa hiukan kiertelemässä. En kuitenkaan löytänyt mitään sellaista, mitä olisin lopulta halunnut. Pull & Bearissa oli kyllä muutamia tosi kivoja juttuja, mutta sovituskopissa selvisi, että ne mallit ei todellakaan ole tehty minun vartalotyypilleni. Harmi.Yhtenä viikonlopun matkaseuralaisenani oli köyliöläisessä Kainossa työskentelevä hyvä haltijatarkummini, jolta sain lahjaksi ihanan lenkkihuivin- tällä kertaa kesäversion eli puuvillaisena. Sain jo joululahjaksi Kainon merinovillaisen lenkkihuivin, joka on esiintynyt parissa päivän asussakin ja jota on tullut käytettyä paljon. Tämä ihanan turkoosi huivi nousee varmasti kevään asujen suosikkipiristäjäksi :) 

Kävin tänään myös vihdoin ja viimein valitsemassa ne aurinkolasit- ja päädyin hankkimaan samalla uudet silmälasitkin! Ovat muuten aika makeat....etenkin silmälasit ovat tosi erilaiset verrattuna nykyisiin kehyksiini (tai mihinkään, mitä minulla on aiemmin ollut)- ja itselleni hiukan rohkeakin valinta (vaikka räväkämpien silmälasinkäyttäjien mielestä niissä tuskin on mitään ihmeellistä). Myös aurinkolasit ovat melkoisesti erilaiset verrattuna nykyisiin. Iso kiitos Aleksin Instrumentariumin asiantuntevalle myyjälle uusien kehysteni löytämisestä ja kannustuksesta, kun meinasin jänistää ja ostaa samanlaiset kuin vanhatkin ovat ;) Nyt en millään malttaisi enää odottaa kun lasit tulevat-  siihen menee kuulemma 2-3 viikkoa. 

Malttamattomana odotan myös ensi viikon maanantaita, jolloin pääsen jälleen kampaajan käsiteltäväksi. Projektini "tukka kesäkuntoon (eli takaisin vaaleaksi)" on aikamoisessa välivaiheessa- ja tällä hetkellä siis riemunkirjavassa päässäni kilpailevat talvella laitetun tummanpunaisen, helmikuussa laitettujen vaaleiden raitojen ja oman juurikasvuni kakofonia. Not pretty, let me tell you. Varasin (ihan liian pitkästä aikaa) myös ajan kosmetologille. Siis myös naama kesäkuntoon :)! 

Kun nyt tulisi se kesäkin joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!