maanantai 29. lokakuuta 2012

Päivän asu

Tällaisessa asussa tänään, toimistolla pyörähtämässä ja lounaan merkeissä jälleen tapaamassa yhtä ystävää, jota en ole pitkään aikaan nähnyt. Ihanaa, että olen viime aikoina saanut päivitettyä kuulumisia monien tällaisten ihmisten kanssa <3


Valotus heittelee taas, pahoitteluni: täälläkin vasta harjoitellaan tätä hämäräkuvausta (ja huom, asu on sentään kuvattu alkuiltapäivästä...)


takki/Zoey M, kaulahuivi/Kaino (on muuten ruskea, kuvasta ei oikein saa selkoa), saappaat/Wonders, laukku/Mulberry, korvikset/H&M

Näissä loppusyksyn pikkupakkasissa parasta on kerrospukeutuminen! Minulle tulee muutoin tosi helposti kuuma noissa kauluspaita + jotain yhdistelmissä, mutta näillä keleillä ja tuon vuorettoman parkan kanssa aivan perfect.


collari/Zara, farkkupaita/Esprit, housut/H&M

Näitä kuvia katsoessani tajusin, että musta laukku olisi ollut varmaan parempi tuohon asuun. Selvennykseksi: omistan siis myös mustan ison nahkalaukun. Se ei ole mitään luksusmerkkiä, mutta tykkään siitä kovasti. Olen vain ihan hirveän laiska vaihtamaan laukun sisältöä ja tämä Bayswater onkin muutamaa kesää (ja iltamenoja) lukuunottamatta roikkunut käsivarrellani siitä lähtien kun sen sain. Usemman vuoden siis jo... minusta se vain käy kaiken kanssa ;) Mutta nyt saattaisi olla pikkuhiljaa aika opetella käyttämään tuota toista laukkuani vuorotellen Bayswaterin kanssa... Käykö kellekään muulle koskaan näin, että joku laukku vaan "jää päälle"..?


Viihdyin :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä aika useinkin joku laukku "jää päälle". En jaksa koko ajan vaihtaa tavaroita laukusta toiseen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla etten ole ainut laiskiainen tässä suhteessa:)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!