keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Unexpected Color Combo

Selailin vasta tänään tarkemmin elokuun Olivia- lehteä ja innostuin siellä muutamasta... you guessed it- BURGUNDYN värisestä jutusta ;) Tiedän, nämä syksyn värijutut toistaa toisiaan, mutta minkäs sille mahtaa jos on päätäpahkaa rakastunut ja aina ne saman väriset jutut tuntuu osuvan silmään :)


Rakastuin tämän jutun asuihin: etenkin molempiin noihin peplum-paitaisiin. Ja miten hirvittävän raikkaalta näyttääkään tuo vedenvihreä(/sininen?) kaulakoru yhdistettynä punaisen kanssa! Ei olisi ikinä tullut mieleeni yhdistää noita värejä, mutta toimii.


Myös tuo Luiskan laukku ja Longchampin kiilakorkoiset kengät kelpaisivat...Lehdestä bongasin myös tämän i-h-a-n-a-n Marc O'Polon olkalaukun. Tämä olisi täydellinen tapa tuoda hillitysti väriä vaikka mustaan kokonaisuuteen.

Jaahas, aika siirtyä haaveista takaisin opiskelun pariin... toivottavasti viikko ruudun silläkin puolen sujuu mukavasti :) 

2 kommenttia:

  1. Haha, huomasin ton vaaterekin ennen vaatteita. :D Mulla on ollut ostoslistalla pitkään uusi vaaterekki. :) xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no ei sen niin väliä mistä kukakin inspiroituu: pääasia että niin käy ;) Mä en ollut kiinnittänyt mitään huomiota tuohon rekkiin, mutta nyt kun sanot niin sehän on kyllä tosiaan hirveän kiva :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!