lauantai 20. heinäkuuta 2013

Inspiroivia asuja

Tänään olen tekemässä kaikkea hauskaa: veneilemässä, jazzailemassa... ties minne tie ja ilta meidät vie ;) Viikon kuvasaldoon muutenkin palaan heti kun ehdin käydä kuvat läpi. Sitä odotellessa jaan jälleen kanssanne muutaman inspiskuvan: taas ovat blogittaret ja kadulla kulkijat olleet niin taitavia, että en voi kuin ihailla.

PP9.7.

Kuva: http://www.thepinkpeonies.com/2013/07/summer-in-city.html

Miten maastokuvio voikaan olla noin suloinen! Yleensä en innostu camosta. Etenkään pastelliväreissä. Mutta tämä... oi että.

PP4.7.

Kuva: http://www.thepinkpeonies.com/2013/07/independence-day.html

Vielä menneen independence dayn tunnelmia. Älyttömän tyylikäs! Eikä yhtään mun turvaväriä... mä haluaisin niiiin oppia tuolla tavalla yhdistelemisen taidon, edelleen...

emilyjackson-ivorylane1.7.

Kuva: http://www.theivorylane.com/2013/07/summer-denim-leopard.html

So simple, so perfect...

KC9.7.

Kuva: http://www.karlascloset.com/2013/07/the-beige-house.html

Mikään yllä olevan asun osasista ei oikeastaan ole minun makuuni. Mutta miksi niiden yhdistelmä silti näyttää aivan mielettömän upealta..?

SS8.7.

Kuva: http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/art/276256/talita_silverberg/

Wau... That's all.

SS14.7.

Kuva: http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/art/276749/frida_gustavsson/

Tässäkin asussa on periaatteessa jokunen asia pielessä: etenkin tuo pusero on minusta jopa ruma, enkä ole kampauksenkaan fani. Mutta silti yhdistelmä näyttää huolettoman tyylikkäältä -juuri sellaiselta kuin minäkin haluaisin näyttää. Värien yhdistelemisen lisäksi toinen himoitsemani taito olisikin juuri tämä: ruman taikominen kauniiksi. 

Ensimmäisenä askeleena molempien taitojen oppimiseksi lienee harjoittelu. Ja se vaatisi aikaa: pitäisi kokeilla mitä kaikkia erilaisia yhdistelmiä omasta kaapista olisikin mahdollista saada aikaan. Olen ennenkin valitellut sitä, että olen kroonisesti myöhässä joka paikasta. Lähdön hetkellä tulee siis poikkeuksetta kiire ja kiireessä napattua päälle jokin luottovaatteista koottu luottoyhdistelmä -ellei asua ole mietitty valmiiksi etukäteen. Näitä etukäteen mietittyjä yhdistelmiä pitäisi siis olla valmiina useita. Ja sitten vielä löytää jostain aikaa kuvatakin nämä hienot yhdistelmät ;) Mutta askel kerrallaan.

SS18.7.

Kuva: http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/art/277004/maud_welzen/

One more simple yet perfect....

SS23.6.

Kuva: http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/art/275228/lauren/

No okei tämä viimeinen on jo kokomusta. Mutta niiiiin hieno... Tuollaisen takin kyllä voisin ottaa omaankin kaappiini. Ja miten niin mustaa ja ruskeaa ei voi yhdistää? TYKKÄÄN!


Tällaisia tällä kertaa. Toivottavasti ilahduttivat teitäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!