maanantai 29. heinäkuuta 2013

Pari pientä hankintaa

Lupasin aiemmin kuvan muutamasta jazz -viikolla tehdystä hankinnasta.

IMG_9321
Jazz -kadun kojusta löysin tämän suloisen, vanhasta hopealusikasta tehdyn avaimenperän -sattumalta mökin avaimesta puuttui sellainen kokonaan. Hah, kerrankin aito hyötyhankinta ;) 

IMG_9329
Eikös olekin aika söpis :) Avaimenperän on käsin tehnyt suomalainen Beloved -merkki, jonka valikoimista muuten löytyy kaikkea muutakin ihanaa. 

IMG_9363
Meille on äitini kanssa kehittynyt Nomination -palasia koskeva perinne, johon kuuluu että aina silloin tällöin hankimme yhteisiltä retkiltämme saman henkiset palaset omiin rannekkeisiimme. Minun kahdessa rannekkeessani on jo aika monta tällä tavoin hankittua palasta ja tämä uusin lisäys hankittiin siis muutama viikko sitten.

IMG_9345
Ihastuin tähän elettömään palaan heti, sillä en ole aiemmin nähnyt tällaisia missään. Nominationilla on  mielestäni laaja kauniiden, hauskojen ja eri tilanteisiin sopivien paljon valikoima kuvastoissaan, mutta liikkeissä on mielestäni usein tarjolla vain tuskastuttavan tylsiä vaihtoehtoja. Ehkä se johtuu siitä, että Nomination -huuma on jo mennyt menojaan. Olisi silti mukavaa jos meille yhä uusia paloja kaipaaville olisi edes hiukan erilaisia vaihtoehtoja; Nominationin ideaa on hankala hyödyntää, kun erilaisiin tilanteisiin sopivia paloja ei ole ja lopuista tarjolla olevista monet palat ovat minusta jopa rumia. Tähän olen kuitenkin hyvin tyytyväinen :)

Jazz -kierroksen yhteydessä tutustuimme ystäväni kanssa (muutamiin meille uusiin) porilaisiin sisustusliikkeisiin ja Kotokosta julkaisinkin jo muutamia kuvia täällä. Löysin liikkeestä yhden julisteen, jonka aion kehystää seinälle. Kuvia luvassa kun saan aikaiseksi hankkia sopivan kehyksen.

Seuraavassa kuvassa oleva hankinta ei tokikaan ole enää aivan uusi, mutta kunnollista kuvaa ei tästä murusesta vielä ole täällä julkaistu. Linssitestailujen nimissä (lainaobjektiivistani lisää juttua luvassa piakkoin...) kuvasin vielä tämänkin.

IMG_9431
Real beauty, isn't she ;) Rakastan Radon kellojen eleetöntä linjakkuutta ja yksinkertaista eleganssia. Haaveilin kellosta monta vuotta, enkä oikein vieläkään usko että siinä se nököttää ranteessani, niin kuin se olisi aina ollut siinä :)

Täällä on uuden viikon (ja sateisen päivän) kunniaksi ryhdistäydytty hiukan ja tehty varovaisesti pehmeä lasku työnteon pariin. Baby steps... Pienimmästäkin tekosyystä aion silti palata välittömästi lomamoodiin. Joten aurinkoa kehiin please... Kivaa uutta viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!