keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tunnelmia lauantailta

Lauantaina vietin ihanan päivän serkkujeni kanssa. Minulla ei ole sisaruksia, joten serkkuni ovat aina olleet minulle erityisen läheisiä. Nykyään kaikilla on tietysti omat kiireensä, joten isomman porukan kokoon saamisessa on haasteensa. Pyrimme kuitenkin edes jollain porukalla tapaamaan ainakin kerran vuodessa.

IMG_8868
Vuorottelemme eri kaupungeissa ja tänä vuonna olimme täällä Satakunnassa yhden serkkuni kotona. Oikeastaan ihan tässä naapurissa.

IMG_8850
Serkkuni kauniit tatuoinnit. Ja ihana raitainen maksimekko :)

IMG_8858

Säät hellivät meitä ja vietimmekin runsaasti aikaa myös ulkona :)

IMG_8861
Serkkuni terassi on ihana, täynnä kivoja yksityiskohtia.

IMG_8872
Yritin myös kuvailla tummahkoksi muuttunutta pikkuvarvastani, jonka iskin perjantaina oikein voimalla sängynpäätyyn. Olin kovalla kiireellä pakkailemassa uimakamppeita mökkireissua varten ja oikein rusautin varpaan touhottaessani. Ouch. Hetken jo mietin että mahtoikohan ihan murtua, lähinnä tuon ällöttävän rusahdusäänen vuoksi, mutta onneksi varvas alkaa jo olla aika kunnossa. Ihan kaikessa karmeudessaan varpaan väri ei tässä kuvassa toistu, sillä kaikkein mustin osuus jäi varpaiden väliin piiloon. No, eiköhän asia tule selväksi kuitenkin ;)

IMG_8856
Päivän ohjelmassa oli lähinnä syömistä, pihasaunassa saunomista ja paljussa lillumista, sekä vähän lisää syömistä. Ja tietenkin hyvästä seurasta nauttimista: vakavia juttuja ja kaksin kerroin kippurassa räkättämistä. Kyllä tarvitsee ihminen tällaisia ystäviä elämäänsä <3 

IMG_8877

Sukumme tuleva jäsen ja feikattu "mamma on nyt väsynyt" -poseeraus. Oih, vielä muutama kuukausi pitää malttaa odotella tätä kullannuppua <3

IMG_8886
Kevyt iltapala... höpöttelyltämme ja saunomiseltamme ehdimme grillauspuuhiin vasta niin myöhään, että tämä kuva taitaa olla otettu puolen yön aikoihin ;)

IMG_8882

Tästäkin taloudesta löytyi pari karvakorvaa rapsuteltavaksi. Hänen kissuutensa ei ehtinyt jäädä kuvattavaksi, mutta tämä herra pysyi tiukasti paikoillaan, sillä hän olisi mielellään toiminut grilliherkkujen esitestaajana.

Ja bongaa sneak peek päivän asusta ;)

IMG_8893
Herkkua oli.

Ei hullumpi tapa viettää lauantaina, minun mielestäni :)

Huomenna luvassa kunnon kuva päivän asusta.

2 kommenttia:

  1. Ihania tunnelmakuvia! Ja herkkuruokia <3 Grillauskausi kuumimmillaan täälläkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja nyt kyllä grillataan niin paljon kuin ehditään kun keliä riittää :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!