perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ensimmäiset syyshimotukset

Sama juttu joka vuosi: keskellä parhainta kesää tippuvat ensimmäiset syyskuvastot postilaatikkoon. Ja pikkuhiljaa alkavat syysvaatteetkin näyttää taas houkuttelevilta. Tänä vuonna ensimmäiseksi ehti ellos. Ja sielläpä olikin vaikka mitä kivaa....

Ellos1
Tätä takkia on himoinnut jo muutama muukin bloggari. Tekisi kovasti mieleni tilata se, mutta kun en uutta takkia tarvitse ja ylimääräisiin ei nyt olisi varaa. Mutta on se aika magea... ja etenkin itseäni miellyttää se, että hihat ovat oikeaa nahkaa. Pitsiyksityiskohdin koristetut collegepaita ja -mekko  näyttävät minusta ihanilta, samoin tuo liukuvärjätty hapsuhuivi houkuttaisi.

Ellos2
Luettelossa oli myös aika kivoja neuletakkeja, jotka olivat poikkeuksellisesti (ainakin pääasiassa) jotain muuta kuin akryyliä. Eikä hinta silti ollut mikään mahdoton: sellaiset ovat aika harvassa. Neuletakeissa tykkään yhä edelleen tuollaisista isoista ja napittomista malleista. Viininpunainen cashmere -huivi toisi väriä mustaan talvitakkiin. Ja Niken T -paidassa vain on jotain kivaa: varmasti hikoilu maistuisi noin kivassa paidassa paljon paremmalta kuin vanhassa virttyneessä rätissä ;)

Joko sinä olet ehtinyt syysvaateapajille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!