maanantai 8. heinäkuuta 2013

Läppärilaukkumietteitä

Seuraavana ostoslistalla olisi uusi läppärilaukku

sleeve1

Muutama kivannnäköinen vaihtoehto löytyi Applen omasta kaupasta. Suosikkini näistä on tällä hetkellä ehkä tuo Kate Spaden karkin värinen herkku. Se tosin olisi saatavilla vasta muutaman kuukauden kuluttua. Michael Korsit olisivat kenties aavistuksen tylsiä minun makuuni, mutta toisaalta takuutyylikkäitä: suosikkina varmaankin tuo konjakinvärinen. Alla oleva, itselleni ennestään täysin tuntemattoman Pipetto -merkin tasku olisi kaunis, mutta hintaa jo melkein tuplasti tuohon Kate Spadeen nähden. Ja hiukan huolestuttaa pehmeän lampaannahan kestävyys, mahtaako naarmuuntua kovin rumaksi nopeasti..?
Pipetto2Pipetto

Airiin tuntuu olevan hankalampi löytää suojalaukkua/ -taskua kuin esimerkiksi Prolle. Taskun pitäisi ehdottomasti olla erittäin littana, jotta en suojan myötä menetä Airin kokohyötyä: Tuumiltaan (13) tämä on  saman kokoinen kuin vanhakin koneeni, joten periaatteessa vanha sleeve menisi. Vanha neopreenitasku on kuitenkin juuri sen verran paksu, että haluaisin uuden. Shopbopilla oli muutama Marc by Marc Jacobsin malli, mutta mikään niistä ei oikein iskenyt, NAPissa ei ollut oikean kokoisia. Ja budjetti rajaa osaltaan valikoimaa.

Hmmmm. Oletteko te sattumoisin törmänneet kivoihin läppärilaukkuihin jossain viime aikoina..?

4 kommenttia:

 1. En nyt tiedä, onko tämä yhtään oikeankokoinen, mutta Marimekolla on yksi tosi kiva nahkainen, näitä on eri väreissä:
  https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/pose-nahkalaukku-039713-080

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko on suunnilleen oikea: hiukan liian leveä se on, mutta vaikka tämä kone on ohut, niin saattaa se silti viedä hiukan sitä ylimääräistä pois. Oi että tuo on kaunis ja ale -hintakin olisi aika hyvä....jaaa tuohan toimisi clutchina silloin kun ei tarvi läppärille.....aiai, nyt saattoi käydä huonosti :D Kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Hehe, olepa hyvä vaan... Clutchiksi tuo on minusta vähän liian iso kyllä, just puhuttiin siskon kanssa et siihen pitäisi saada joku irrotettava olkahihna, niin ostaisin heti! Mutta tiedän, että monet tykkää tuollaisista isommistakin clutcheista, joten miksipä ei.

   Poista
  3. Mä näen tuon mielessäni sillä tavalla elegantisti taitettuna ;) Saas nähdä miten elegantti se sitten käytännössä olisi... Mutta läppärin kanssa voisi tosiaan hyvinkin toimia...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!