sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joululahjavinkki

Hoi kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat lukijat: halusin vinkata teille, että ihanaiset Second ChanceKokoru sekä Elli Hukka yhdistävät voimansa ja avaavat pop up -liikkeen Lasipalatsin Akkuna -tilaan ensi viikoksi. Pop Up on avoinna 8.12-14.12.2014 arkisin klo 11-20, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 12-18.

Suosittelen lämpimästi näiden upeiden suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita esimerkiksi pukinkonttiin! Itse en valitettavasti tällä kertaa täältä vauvakuplastani pääse ihan noin kauas, mutta postauksen vierailustani viime vuoden pop up -liikkeessä ja kokemuksiani uniikkikorun teettämisestä voi lukea täältä ja täältä.


SecondChance_neuloslakanat

Kuva: Second Chance

Kuvissa muutama herkku Second Chancelta: oma suosikkini ovat yläkuvan unelmanpehmeät neulelakanat! Trikoolakanat ovat tällä hetkellä kovasti pinnalla ja suosittelenkin lämpimästi tätä suomalaista ja ekologista vaihtoehtoa. Itse ottaisin mieluusti tuollaiset oman sänkyni lisäksi bebelle: alemman kuvan vaaleanpunaiset lakanat olisivat niiiin söpöt hänellä! Lasten lakanat tosin ovat kuulemma tällä hetkellä sen verran vähissä, että pop up -liikkeestä niitä ei ikävä kyllä ole saatavilla. Aikuisten versioita sen sijaan löytyy.

Lakana

Kuva: http://www.secondchance.fi/home/vaatteet-asessuaarit.php?type=Lapset&language=

Bebestä puheen ollen: miten suloisia ovat nämä Second Chancen mekot pienille tytöille? Koot näissä lähtevät 86/92 cm ylöspäin, joten meidän neiti ei vielä ainakaan ensi kesänä taida päästä tällaista sovittelemaan. Ihania kuitenkin ovat!

Ella1children

Kuva: http://www.secondchance.fi/home/vaatteet-asessuaarit.php?type=Lapset&language=

Itselleni himoitsen tätä ensi kevään/kesän mallistoon tulevaa Eevi -hametta <3 Tämä tulee Second Chancen Maijan mukaan myyntiin joskus maaliskuun puolivälissä, joten vielä hetki pitää malttaa odotella.

8_Iina_and_Eevi

Kuva: http://www.secondchance.fi/home/mallistot-kevat-kesa-2015.php

Käykäähän vierailemassa Akkunassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!