maanantai 8. joulukuuta 2014

Lördagsmys

Tai itsenäisyysmys kuten tätä meidän itsenäisyyspäivän herkkuhetkeä Instassa kutsuin. Tätä ihanuutta oli raskausaikana eniten ikävä <3 Lasissa näin 24/7 maitobaaria pitävällä ei tokikaan ole limsaa vahvempaa, mutta sekin maistuu paremmalta nätisti viinilasiin kaadettuna. Sitä viinilasillista jaksan kyllä odottaa, mutta nämä juustot...mmmmm...

20141207-IMG_7887
20141207-IMG_7893
20141207-IMG_7892
Toiveikas eläin pöydän alla...jos edes pienenpieni juustonmurunen tippuisi...

20141207-IMG_7894
Itsenäisyyspäivä kului meillä aika perinteisissä merkeissä: kavereita nähden ja vähän linnan juhliakin katsellen. Ja herkutellen. Linnan puvut olivat mielestäni hiukan keskimääräistä tyylikkäämpiä tällä kertaa, mutta sen sijaan kampausosastolla oli runsaasti harakanpesää muistuttavia virityksiä. Kuten eräs ystäväni facebookissa määritteli "Cruella de Vil" -look oli kovasti in -jostain itselleni täysin käsittämättömästä syystä. Vaikka puvut olivat yleisesti ottaen enemmän mieleeni kuin monena vuonna, oli todella upeita lookeja toisaalta ehkä myös vähemmän. Omat suosikkini olivat samat kuin monella muullakin: ykkösenä Jaana Pelkonen, jonka jälkeen tasavahvasti Elina Kiikko, Satu Taiveaho, Hanna Koivu, Tea Riihilahti sekä Leena Harkimo. (kuvat) Näistä muuten sekä Jaana Pelkonen, Leena Harkimo että Elina Kiikko onnistuvat minusta melkeinpä joka vuosi.  

Miten teidän itsenäisyyspäivänne sujui? Mitä mieltä olitte pukuloistosta, löytyykö samoja suosikkeja kuin minulla?

4 kommenttia:

 1. Minulla meni vastaanotto vähän ohi, mutta ainakin Hanna koivun musta mekko säväytti, samoin Leena harkimon liukuvärjätty mekko oli yksinkertainen ja kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen on kaunista! Mitä enemmän lähdetään "kikkailemaan" niin sitä suurempi riski mennä pieleen, minusta ainakin.

   Poista
 2. Mmm, mitä juustoja, nam! :)
  Minäkin ihmettelin niitä kampauksia... Ehkä sitä innostuu ja menee vähän överiksi, kun on niin hienot juhlat kyseessä. :p Mun suosikkipuku oli Maria Lohelan marjapuuron värinen mekko ( http://www.iltalehti.fi/linnanjuhlat2014/2014120718903325_lu.shtml ). Mun mielestä arvokkaisiin juhliin ei sovi hirveän avonainen puku, joten tykkään hihallisista. Lohelan puku oli kauniin värinen ja helma ihana. Voisin laittaa sen mekon ylleni milloin vain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että siinä käy ainakin monella ensikertalaisella juuri noin kun epäilit, että "kerran kun pääsee" niin sitten halutaan kaikki prinsessahaaveiden osat samaan lookiin... Maria Lohelan puku oli ihanan värinen ja helma oli upea, mutta omaan makuuni se yläosa oli jotenkin vähän arkisen näköinen. Itse olisin kaivannut joko hiukan avarampaa kaula-aukkoa (esim. venepääntien muodossa, minustakaan syvempi leikkaus ei olisi ollut hyvä) tai erilaisia hihoja tai korua: tavallaan se yläosa oli juuri niin kaunis koska oli yksinkertainen, mutta toisaalta se jäi minusta ehkä hiukan vaille "jotain". Siinä olet kyllä niin oikeassa, että kovin paljastava puku ei yleensä ole arvokas -tai ainakin vaatii kantajaltaan todella paljon. Oma suosikkini Jaana Pelkosen pukuhan oli tosi avoin, mutta minusta kokonaisuus oli silti todella tyylikäs ja hänelle sopiva, mutta itse en kyllä moista osaisi kantaa ;)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!