tiistai 23. joulukuuta 2014

Vilinää, vilskettä, helinää, helskettä...

Piti ehtimäni kuvailemaan vielä vaikka minkämoinen tunnelmapaketti tänne blogiin joulun iloksi, mutta ottaen huomioon jouluaattoon jäljellä olevat tunnit vuorokaudessa on tunnustettava että enpäs nyt enää ennen joulua ehdikään. Yritän kuvailla sitten senkin edestä kunhan tohina huomenna laantuu  ja rauhoitumme aaton viettoon :)

Meitä on tulossa kokoon iloinen joukko: sekä miehen että minun perhe, joten meitä on 8-10 aikuista kellonajasta riippuen, 1 vauva ja 3 koiraa (jotka eivät ihan valtavan hyvin tule toimeen keskenään).  Samalla kokoonpanolla vietettiin joulua myös viime vuonna oikein onnistuneesti, joten luotamme siihen että kaikki sujuu nytkin :) Joulussa tärkeintä on omasta mielestäni yhdessä olo, kerrankin kellään ei ole kiire minnekään. Heti kannoilla tärkeysjärjestyksessä toki hyvin syöminen ja kyllä myönnän pitäväni myös lahjoista: sekä antajana että saajana. Tämän vuoden joulun ihmekin saatiin kotiin hyvissä ajoin ja tuntuu erityisen ihanalta viettää ensimmäistä joulua nyytin kanssa <3

20141222-IMG_7975
Joulupäivänä kokoonnumme perinteisesti äitini puoleisen suvun kera mummolaan. Tänä vuonna yhteiseen iloon sekoittuu myös aimo annos kaipausta, sillä vaikka paikka säilyy, ovat vuoden sisällä pois nukkuneet mummo ja vaari nyt siis poissa joukosta. Onneksi mummolan loma-asunnokseen hankkinut tätini kuitenkin halusi säilyttää perinteen, sillä lapsuudesta saakka joulupäivän kokoontuminen serkkuineen, täteineen ja enoineen on ollut vähintään yhtä tärkeä kuin jouluaatto lahjoineen. 

Nyt kiiruhdan vielä puuhailemaan viimeisiä valmisteluja huomiseksi ja rakkaita ystäviä poikkeaa vielä illan aikana kahvillekin matkallaan oman joulunsa viettoon. 

Ihanaa, iloista, rentoa ja rauhallista joulua kaikille teille <3!!!

Palailen joulutauolta sitten kun siltä tuntuu ja syömiseltä ja sukuloimiselta ehdin :)

p.s. Tervetuloa kaikki uudet tuttavuudet! Blogissa on käynyt kova kuhina ihanan Monan postauksen jälkeen. Kiva kun olette tulleet käymään, toivottavasti nähdään joulun jälkeen uudestaan :)

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin:)!