tiistai 3. maaliskuuta 2015

50 shades of black

Treffi-iltanamme ystävänpäivänä olin tuttuun tyyliini pukeutunut raikkaasti (...) mustaan. Tottapuhuen tällä kertaa olisi tehnyt mieli laittaa vähän jotain muuta, mutta ilman vauvaakin imetys hiukan vaikeuttaa pukeutumismietteitä: jouduin kerran käydä pumppaamassa maitoa illan aikana, joten kaksiosainen asu oli must. Lisäksi pelkäsin että maitoa läikkyy paidalle, joten halusin sellaisen kankaan mikä ei mene pilalle (äidinmaito on tosi rasvaista tatinaa, fyi niille joilla ei ole aiheesta kokemusta) ja mistä  mahdolliset tahrat ei heti näy. Tosin: jos Scarlett Johansson onnistui hommassa Oscar -eleganssissaan (juttu täällä) niin ehkä munkaan ei kannattaisi käyttää imetystä (teko)syynä trikooseen pukeutumisessa ;)

20150227-IMG_8460
Asukuva on jälleen jälkikäteen lavastettu, joten kuvan "meikki" ei ollut se millaisessa ulos lähdin. Siksi rajasin kotipäivän naaman lopulta kuvasta kokonaan pois ;)


20150227-IMG_8456 hame/Jolier, paita/Filippa K, kengät/Dolce&Gabbana, kaulakoru/Noa Noa, laukku/Vintage

20150227-IMG_8474
Nuo "käppänän" korkkarit on muuten ihan parhaat: jalassa mukavat kuin tossut ja malliltaan sillä tavalla ajattomat, että käyvät aina. Ostin seitsemisen vuotta sitten D&G:n liikkeestä Milanosta. Kenkiä on käytetty todella paljon, sekä sisällä että useissa häätilanteissa myös vähän ulkonakin, eikä ne ole menneet miksikään. Money well spent!


Mitäs tykkäätte mamman juhlaeleganssista ;)?

p.s. En voinut vastustaa kiusausta otsikon kanssa: en kuitenkaan ole lukenut kirjoja tai nähnyt leffaa. Leffa ei kuulemani mukaan kummoinen ole, mutta kirjoja on kehuttukin. En ole aiemmin ollut kiinnostunut, mutta tämän hypen keskellä olen alkanut pohtia että josko ne sittenkin pitäisi lukea. Onko teistä joku lukenut ne? Ja kannattaisiko minunkin?

p.p.s. Saatoin keksiä ratkaisun noiden kuvien puuroutumiseen, mutta tämän postauksen kuvia ajatukseni ei ikävä kyllä enää pelasta. JOS ajatukseni toimii, on ongelma ollut niin naurettava, että en ala ollenkaan. Mutta katsotaan jos kikka toimii, niin jaan sen teidänkin kanssanne. Tosin kyseessä on taas semmoinen hölmölästä päivää -tyyppinen oivallus ;D 

4 kommenttia:

  1. Oikein toimivahan tuo asu on, kyllä mustakin toimii joskus sellaisenaan todella hyvin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana :) Itsekin normaalisti pidän nimenomaan kokomustasta, eikä mielestäni tässäkään asussa ollut varsinaista vikaa, mutta näin keväällä on yleensä (lyhyehköksi jäävä ;)) kausi, jolloin kaipaan raikkaampia juttuja. Nyt on semmoinen hetki, vaikka jostain syystä silti tuleekin aina vaan vedettyä sitä mustaa päälle. Hassu juttu :)

      Poista
  2. Musta on klassikko! Mäkin tykkään kokomustasta, mutta Ttoki ne väritkin on (välillä) kivoja! Ja koru on tosi kaunis. :)
    En ole minäkään lukenut kirjoja tai leffaa, joihin viittasit. Ehkä jätänkin kokonaan väliin. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri :) Ja kiitos: tykkään itsekin korusta hirmu paljon. Aikanaan kun ostin sen muistan epäröineeni kun oli vähän hinnakkaampi tuommoiseksi pukukoruksi, mutta kannatti raaskia kerrankin: olen käyttänyt varmaan eniten mistään koruistani. Jotenkin tämä sopii aina ja kaiken kanssa :)

      Eipä kukaan ole rynninyt noita kirjoja täällä kehumaan, joten aivan ykkösenä ainakaan ei minunkaan lukulistaltani, edelleenkään, löydy.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!