lauantai 18. huhtikuuta 2015

New Sports Gear

Aloitin tämän päivän hiukan poikkeuksellisesti jumppaamalla, sillä yleensä jumppailen mieluummin illalla. Käytin samalla tilaisuutta, eli valoa, hyväkseni ja kuvailin ekaa kertaa päivän sporttiasun :)

Hkin reissulla en tosiaan ehtinyt shoppailla itselleni mitään, mutta "korjasin" asiaa paikallisen Intersportin synttärialessa viime viikolla. Kaikki tuotteet -40% oli sen verran hyvä tarjous, että halusin lähteä katsomaan josko löytäisin icebugeilla turmelemieni Haglöfsin ulkoiluhousujen tilalle uudet. Onneksi löytyi, samoin kuin uudet peruscollege -housut kotioleiluun.

20150418-IMG_8809
Heräteostoksena mukaan tarttui kuvassa oleva Niken iiihana pitähihainen sporttipaita: olen vastaavasta haaveillut jo pidemmän aikaa, mutta varsin suolaisen hinnan takia en ole raaskinut hankkia. Materiaali on ihanan kevyttä teknistä kangasta ja malli juuri oikealla tavalla istuva makuuni: ei liian kittana mutta ei teltta myöskään. Teknisiä kerrastoja minulla on tietysti muutama lenkkikäytössä, mutta ne ovat niin susirumia että niillä en kyllä ole salille kehdannut. Hupparit ja trikoopaidat taas oikein imevät kosteutta itseensä, ja ovat siksi epäkäytännöllisiä sekä lämmittely- että jäähdyttelykäytössä. Uusi paita on niin ihana päällä, että tekisi mieli asua siinä!

20150418-IMG_8815
paita, toppi & lenkkarit/Nike, trikoot/Casall, sukat/Pierre Robert

Ja kuten näkyy, normivaatteistani poiketen urheilukamppeissa mitä räikeämpi väri, sen parempi ;D

20150418-IMG_8824
Ja jumpan jälkeen hyvällä omalla tunnolla kahvia ja pari palaa tuliaistobleronea :D

Intersportin myyjä vinkkasi, että Suomessa on yksi virallinen Gore Tex -korjaaja. Itselleni ei ollut tullut mieleen lähteä sellaista edes etsimään, onko teistä jollain kokemusta? Housuihini tullut palkeenkieli on niin alhaalla lahkeessa, että vedenpitävyys ei paljoa kärsi -suurin haitta on esteettinen. Ajattelin siksi parsia housut itse ja ottaa ne pihahommakäyttöön. Mutta yksi takki meillä on, johon olisin korjausta voinut harkita jos olisin tiennyt sen mahdolliseksi. Nyt mietinkin että mitähän korjaus maksaisi ja onkohan tosiaan toimiva juttu: Gore Tex -kamppeet tosin ovat niin hirveän hintaisia, että jos korjaamalla tulee vedenpitävä niin jonkin verran siitä olisi valmis maksamaankin...

Ai niin: tietääkö joku mistä saisi hankittua steppilaudan kotiin? Tarvitsisin sellaisen noita kotitreenejä varten, mutta en ole löytänyt mistään. Steppijumppa kun ei varsinaisesti ole tämän hetken kuumin laji ;) Laudan avulla saa kuitenkin moniin liikkeisiin lisätehoa, eikä meillä ole kotona oikein mitään tarpeeksi matalaa ja tukevaa tasoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!